Cem Uzan'ın Erdoğan'a mesajını izle! Berke Barajı çağrısı!

Cem Uzan'ın Erdoğan'a mesajını izle! 12 Haziran gününü işaret eden Cem Uzan,bugün bir mesaj yayımladı. Cem Uzan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi.İşte Cem Uzan'ın Erdoğan'a mesajını izle! Detaylar haberimizde...

Cem Uzan'ın Erdoğan'a mesajını izle! Fransa'da yaşayan Cem Uzan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi. Cem Uzan yayınladığı video ile mesajını aktardı. İşte Cem Uzan'ın Erdoğan'a mesajını izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Fransa'nın Paris şehrinde yaşayan Cem Uzan, internet üzerinden yayınladığı mesajda mağdur edildiğini belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, bu durumun düzeltilmesi için yardım istedi.

Uzan ailesinin yaptırdığı Berke Barajı'na 'el konulmasının' 16. senesinde konuştuğunu söyleyen eski siyasetçi "Her şeyimiz yok pahasına satılmıştır" dedi.

"MAĞDURİYETİMİZİ GİDERİN"

Son 10 yıldır Paris'te yaşayan iş adamı Cem Uzan, "Muhterem Cumhurbaşkanım, saygı değer devlet büyüklerim sizlerden istirhamım hakkaniyet ile bu mağduriyetin giderilmesidir. 16 yıl boyunca kimse ailemize sahip çıkmamıştır"

Cem Uzan yayınladığı videoda şunları söyledi;

"Merhaba Türkiyem, bugün Berke Barajı'na el konulmasının 16. senesi. Berke Barajı Türkiye'nin en büyük özel sektör barajıdır. 7 senede 1.2 milyar dolar harcanarak, tamamı kredi kullanılmadan, milli sermayeyle yapılmıştır. Bu dev eseri vatanımıza kazandırdığım için ben ve ailem ilelebet gurur duyacağız.

Bugün, 16 yıl sonra ailemin mağduriyeti devam etmektedir. Kimse ailemize sahip çıkmamıştır. 85 yaşımdaki babam, 80 yaşındaki ev kadını anam kırmızı bültenle aranmaktadır. Ben ve ailem Türkiye'de 40 bin kişiye iş verdik. Bugün her şeyimiz yok pahasına satılmıştır.

Konuya vakıf olan herkes, ne denli acımasız ve haksız bir komploya mağdur kaldığımızı bilmektedir. Muhterem Cumhurbaşkanım ve saygı değer devlet büyüklerim. Sizlerden istirhamım, hakkaniyetle bu mağduriyetin giderilmesidir. Bu haksızlığın giderilmesini ve mağdur edilen her bireyin haklarına kavuşmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Hasret dolu sevgi ve saygılarımla."

Cem Uzan'ın Erdoğan'a mesajını izle! Berke Barajı çağrısı! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Cem Uzan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.