Cem Uzan'a çifte bayram: Alev'e aşığım...

Fransa'da yaşamını sürdüren Cem Uzan, dede olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Torununun dünyaya gelişiyle çifte bayram yaşadığını söyleyen Uzan, "Ben Alev’e aşığım. Şimdi öbür kız torunumu bekliyorum." dedi.

2009 yılında Türkiye'yi terk eden ve 10 yıldır Fransa'da yaşayan Cem Uzan, 59 yaşında dede oldu.

Uzan’ın büyük oğlu Sinan Uzan ve eşi Luisa Uzan’ın kız bebeklerinin İstanbul’daki Amerikan Hastanesi’nde dünyaya geldiği öğrenildi.

Bebeğe Alev isminin verildiğini duyuran Uzan, mutluluğunu sosyal medyadan paylaştı.

59 yaşında dedelik heyecanı yaşayan Uzan, "Torunum Alev Uzan'ın dünyaya gelişi benim için çifte bayram oldu, bayram şekerini oğlum ve gelinim verdiler, büyük mutluluk. Dede olduk! Ben ALEV’e aşığım. Şimdi öbür kız torunumu bekliyorum. Dede oldum diye pes etmek yok. Aksine onların geleceği için. Devam! Türkiyem için!" ifadelerini kullandı.

Cem Uzan'a çifte bayram: Alev'e aşığım...

Cem Uzan'a çifte bayram: Alev'e aşığım... ile ilgili etiketler Fransa İstanbul Cem Uzan Instagram dede
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.