Cem Uzan Türkiye'ye dönüş için tarih verdi!

2009 yılından bu yana Fransa'da yaşayan siyasetçi Cem Uzan, sosyal medya hesabından iki ay içerisinde Türkiye'ye döneceğini duyurdu. Uzan, "Cumhurbaşkanlığı yarışına katılmak için sokağa çıkıp güçlü bir demokratik seçenek yaratacağım." dedi.

2002 yılında Türk siyasetinde vaadleriyle figür haline gelen Genç Parti ile Türkiye'de adından sıkça söz ettiren Cem Uzan, sosyal medya hesabından Türkiye'ye geri döneceğini açıkladı.

Twitter hesabından, Cumhurbaşkanlığı yarışına katılmak için 2 ay içerisinde Türkiye'ye döneceğini duyuran Uzan, yargı boyutunda herhangi bir sorun olmadığını belirtti. 

Cem Uzan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İki ay içinde ülkeme döneceğim. Cumhurbaşkanlığı yarışına katılmak için sokağa çıkıp güçlü bir demokratik seçenek yaratacağım. İktidara karşı onun üslubu ile mücadele edip demokratik bir çerçevede Türkiye’yi ayağa kaldıracağım. Bundan sonda tek misyonum ve yaşama nedenim, ülkeme ve milletime hizmet. Geçmişte olduğu gibi yine yolumu keserlerle hapse girmekten imtina etmem. Yargısal hiçbir sorun yok. Dönüyorum ve aklanacağım. Zaten milletimiz vicdanında bizi hiç mahkum etmedi. Zira bize yapılanın siyasi ve emperyal operasyon olduğu çok net ve toplum bunun farkında."

''MAKE PRINGLES GREAT AGAIN''

Uzan'ın sosyal medyadan yaptığı açıklamalara ilk tepki, Liberal Demokrat Parti'den (LDP) geldi.

LDP, resmi Twitter hesabındna yapılan paylaşımda Trump'ın seçim sloganına atıfta bulunarak "Make Pringles Great Again (Türkçe söylenişiyle Pringles'ı yeniden muhteşem yap)" ifadelerine yer verdi.

Cem Uzan Türkiye'ye dönüş için tarih verdi!

Cem Uzan Türkiye'ye dönüş için tarih verdi! ile ilgili etiketler Türkiye Twitter Fransa Cumhurbaşkanlığı Cem Uzan
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.