Cem Uzan şimdi de HDP'lilere oynuyor

Geçtiğimiz hafta partisinin 5. Olağan Kongresi'ne katılan Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan, CHP'lilere göz kırparak İzmir'i kripto paranın merkezi yapacağını vadetmişti. Uzan, şimdi de HDP seçmenine oynayarak, Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması gerektiğini belirtti.

Genç Parti'nin 5. Olağan Kongresi'nde özellikle CHP seçmenini kazanmaya çalışan Cem Uzan, Türkiye'yi Avrupa'daki en önemli kripto para merkezi yapacağını ve bu merkezin İzmir'de olacağını söylemişti.

Bu vaatlerle CHP seçmenine oynayan Uzan, şimdi de HDP'lilerin gözüne girmeye çalışıyor.

'DEMİRTAŞ SERBEST KALMALI'

 Independent Türkçe'den Can Bursalı'ya konuşan Uzan, iktidar olması durumunda siyasi tutuklamalara son verileceğini belirtti.

"Osman Kavala iş dünyasında benim rakibimdi. Ama bu adam niye tutuklu. Senelerdir neden içeride?" diyen Uzan, Selahattin Demirtaş'ın da serbest bırakılması gerektiğini vurguladı.

"EN ÖNEMLİ HEDEFİM TÜRKİYE'YE DÖNMEK"

Türkiye'de el konulan mal varlığı ile ilgili de konuşan Uzan, "Devletimiz bir gün benim hakkımı iade edecek" dedi ve hedefinin ülkeye dönmek olduğunu belirtti.

Cem Uzan şimdi de HDP'lilere oynuyor ile ilgili etiketler HDP Selahattin Demirtaş CHP Cem Uzan genç parti
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.