Cem Özer'den eski eşi Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi Necati Kocabay hakkında samimi açıklamalar

62 yaşındaki oyuncu ve yazar Cem Özer, 2004–2010 yılları arasında evli olduğu eski eşi ve Osman Nejat Özer'in annesi Nurgül Yeşilçay hakkında samimi açıklamalarda bulundu. tv8'de ekrana gelen 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Cem Özer, eski eşi Nurgül Yeşilçay'ın aşk yaşadığı Necati Kocabay’la tanışmak istediğini söyledi. Özer ayrıca oğlu Nejat'ın, Necati Kocabay'ı da sevdiğini ifade etti.

Ünlü oyuncu, yazar ve sunucu Cem Özer, 2010 yılında evliliğini sonlandırdığı 46 yaşındaki eski eşi ve oğlunun annesi Nurgül Yeşilçay’ın ilişkisi hakkında konuştu. Nurgül Yeşilçay ile boşandıktan 7 yıl sonra Pınar Dura ile nikah masasına oturan Cem Özer, eski eşinin Necati Kocabay ile olan ilişkisini onayladı. Eski eşine destek veren Özer, ''Necati’nin, Nurgül’e çok iyi geldiğini düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

İşte Cem Özer'in 2. Sayfa programındaki açıklamalarından satır başları...


''Necati ile tanışmadım henüz. Tanışmayı istiyorum. Nurgül'e çok iyi geldiğini düşünüyorum. Pınar da nasıl bana iyi geldiyse... Bazen böyle oluyor işte, insan buluyor. Plansız programsız oluyor böyle şeyler. Kendini salınca buluyorsun. Hatamız hep birilerinin peşinde koşuyor olmak. Beklemeyi bilmiyoruz. Beklersen geliyor. Biraz sabredip seni bulmasına imkan vermek gerekiyor.

Cem Özer'den eski eşi Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi Necati Kocabay hakkında samimi açıklamalar


Ben Necati'nin Nurgül'e çok iyi geldiğini düşünüyorum. Nejat'ı görüyorum, Nejat çok keyifli. Belli ki evde huzur var. Dün Nejat, Pınar ve ben beraberdik. Nejat'ın seviyor olması önemli. Çocuklar yanılmaz. O yüzden iyi geldi. Ben bunu Nurgül'e söylemedim, Nejat'a söyledim.


Cem Özer'den eski eşi Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi Necati Kocabay hakkında samimi açıklamalar - Resim : 2

Nurgül sette kaza geçirince aradım. Paylaşımını gördüm 'geçmiş olsun' dedim. Normalde Nurgül araba kullanmayı bilmez. İiyi bir oyuncu, iyi bir anne. Nejat'a çok iyi bakıyor. Burada güzel olan şey Nejat'ın annesinin yanındaki adamı da sevmesi. Pınar'la birbirlerini çok seviyorlar. 11 senedir birbirlerini tanıyorlar.''

Cem Özer'den eski eşi Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi Necati Kocabay hakkında samimi açıklamalar - Resim : 3


2010 yılında boşandığı Cem Özer ile evliliğinden 16 yaşında Osman Nejat adında bir oğlu olan Nurgül Yeşilçay yapımcı Nejat Kocabay ile mutlu bir birliktelik sürdürüyor.

Cem Özer'den eski eşi Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi Necati Kocabay hakkında samimi açıklamalar ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay Cem Özer 2. Sayfa Necati Kocabay Osman Nejat Özer pınar dura
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.