Cem Küçük ve Fuat Uğur SuperHaber'in sahibi Cengiz Er'i ölümle tehdit etti! / VİDEO

Türkiye kamuoyunun, televizyon ekranlarından savurdukları tehditler ve ağzından akıttığı salyaları ile tanıdığı Cem Küçük ve ekürisi Fuat Uğur, bu kez SuperHaber'i ve SuperHaber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Er'i ölümle tehdit etti!

Eğitimci- yazar Sait Çamlıca'nın İhlas Grubu hakkında kaleme aldığı köşe yazısı grup içerisinde deprem etkisi yarattı.

Çamlıca'nın yazısının SuperHaber'de haberleştirilmesi üzerine ise Cem Küçük ve Fuat Uğur, Cengiz Er'i ölümle tehdit etti.

TETİKÇİLER DEVREYE GİRDİ

Bu yazının SuperHaber tarafından haberleştirilmesi, Amerikan değerleri üzerine ant içen ABD vatandaşı Ahmet Mücahid Ören'i rahatsız etti.

Amerikalı Mücahid'in tetikçileri Cem Küçük ve Fuat Uğur, bu sabah TGRT'de yayınlanan Medya Kritik programında, yine ağızlarından salyalar akıtarak nefretlerini kustu.

SuperHaber ve SuperHaber'in kurucusu Cengiz Er'e ağır hakaretlerde bulunan Cem Küçük, bununla da yetinmedi ve Cengiz Er'i ölümle tehdit etti.

Canlı yayında Cengiz Er'e çirkin ithamlarda bulunan Cem Küçük ve Fuat Uğur, "Bu saldırılar devam ederse Cengiz Er seni gömeriz, bunu bil, bunun altından kalkamazsın." ifadeleriyle SuperHaber'in Genel Yayın Yönetmeni'ne tehditler savurdu.

Cengiz Er'in gözünü, "cezaevine ve yurt dışına gönderdiğini" iddia ettiği kişiler ile korkutmaya çalışan Küçük Cem, "Hadi bakalım bir daha yaz göreyim. Bu devam ederse o gider! Hadi dene bir daha yap bakalım. Devam edersen sen bilirsin... Bak tarihin çöplüğüne gönderdiğimiz adamların hepsi belli. Cezaevinde, yurt dışında, bitik, zavallı şeyler yani..." diye konuştu.

Cem Küçük ve Fuat Uğur SuperHaber'in sahibi Cengiz Er'i ölümle tehdit etti! / VİDEO ile ilgili etiketler SuperHaber Cengiz Er ABD Cem Küçük ihlas grubu mücahid oren fuat uğur
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.