Cem Korkmaz hakkında yalan açıklama yapanlara dava açılacak..!

Dün intihar ederek hayatına son veren Cem Korkmaz’ın arkasından akıl almaz yorumlar gelmeye devam ediyor.

Dün ölüm haberini aldığımız, Recep İvedik 4 gibi birçok filmde ve reklamlarda oynamış, Youtube’daki iki kanalda bir süreliğine sunuculuk yapmış Cem Korkmaz hakkında yalan yanlış açıklamalar gelmeye devam ediyor.

a

Cem Korkmaz hakkında yukarıdaki gibi yalan açıklama yapanlara dava açılacağı duyruldu.

Kendisinden haber alamayan arkadaşlarının polise haber vermesiyle evinde ölü bulunan Cem Korkmaz, inceleme için Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Ev arkadaşı bu olay hakkında ”Cem, yaşadığı sıkıntıları hep içine atar, kimseyle paylaşmaz. Bizde ne olduğunu bilmiyoruz.” dedi. Cem Korkmaz’ın neden intihar ettiği tam olarak bilinmiyor. Annesinin intihar ettiği için öldüğü iddialarının doğru olmadığı ortaya çıktı. Söylenenlere göre bundan iki yıl önce Facebook ve İnstagram hesabından paylaştığı videoda ”1 Kasım 2017’yi bekleyin.” dedi.

Şahan Gökbakar, İnstagram hesabından Cem Korkmaz’la ilgili paylaşım yaptı. Paylaştığı fotoğrafın altına ”Ahhh be güzel kardeşim.. Hâlâ inanamıyorum böyle bir şey olduğuna. Anlayamıyorum!! Acılı ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun.” yazdı.

Cem Korkmaz hakkında yalan açıklama yapanlara dava açılacak..! ile ilgili etiketler İntihar cemkorkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.