Cem Bölükbaşı F2 pilotu olmayı başardı! Sırada Türkiye'nin ilk F1 pilotu olmak var

Türkiye, bir sporcusu ile daha uluslararası alanda adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Genç yarışmacı Cem Bölükbaşı'nın, gelecek sezon Formula 2'ye katılma hakkı kazandığı öğrenildi. Bölükbaşı'nın düzenleyeceği basın toplantısı ile Formula'da F2 pilotu olarak yarışacağını açıklayacağı belirtiliyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Sanal dünyada elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Cem Bölükbaşı, son yıllarda pist üstünde de önemli başarılar yakaladı.

YARIŞ OTORİTERİLERİNDEN TAM NOT ALDI

Temsilcimiz, son üç yılda GT4 European Series'de mücadele ederken, geçen yıl F3 Asian ve Euroformula Open gibi serilerde de yer almıştı. Cem Bölükbaşı, son bir yıl da yarıştığı hemen her seride podyuma çıkmayı başardı. Yarış otoriterlerine göre; Cem Bölükbaşı'nın özellikle Euroformula Open performansı oldukça etkileyiciydi.

Cem Bölükbaşı F2 pilotu olmayı başardı! Sırada Türkiye'nin ilk F1 pilotu olmak var

HEDEF F1 PİLOTU OLMAK!

Hedefini hep Formula 1 olarak belirleyen Cem Bölükbaşı, geçen yılın sonunda düzenlenen "Abu Dhabi F2" testine katıldı ve performansıyla Van Amersfoort'u etkiledi. Bu performans ile sporcumuz Cem Bölükbaşı'nın hayali ve hedefinde olan F1 pilotu olma yönündeki en önemli engeli aşmayı başardığı belirtildi.

Cem Bölükbaşı F2 pilotu olmayı başardı! Sırada Türkiye'nin ilk F1 pilotu olmak var - Resim : 2

CEM BÖLÜKBAŞI ARTIK F2 PİLOTU!

F1'e geçmeden önceki son adım olan F2'de yer almak için çaba gösteren Cem Bölükbaşı'nın geleceği artık netleşmiş durumda ve bu karar bugün düzenlenecek basın toplantısıyla beraber açıklanacak. Bu basın toplantısına, Bölükbaşı'nı en baştan beri destekleyen TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı'nın da katılacağı ifade edildi.

Cem Bölükbaşı F2 pilotu olmayı başardı! Sırada Türkiye'nin ilk F1 pilotu olmak var - Resim : 3

BÖLÜKBAŞI İNANDI, ÇALIŞTI VE SONUNDA BAŞARDI

Milli otomobil sporcusu Cem Bölükbaşı, Birleşik Arap Emirlikleri'nde, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Formula 2 test sürüşlerinde en başarılı 10 yarış pilotundan biri olmayı başarmıştı.

Cem Bölükbaşı F2 pilotu olmayı başardı! Sırada Türkiye'nin ilk F1 pilotu olmak var - Resim : 4

 

 

Cem Bölükbaşı F2 pilotu olmayı başardı! Sırada Türkiye'nin ilk F1 pilotu olmak var ile ilgili etiketler Formula 1 Cem Bölükbaşı F2 pilotu F1 pilotu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.