"Cem Bey'i çok sevdim ama Şahan Bey..."

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ediz Hun, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Hun, gazetecilerin “Cem Yılmaz’la Şahan Gökbakar rekabeti hakkında ne düşünüyorsunuz?” soruna yanıt verdi.

Hürriyet'ten Cenker Tezel'in haberine göre; Toplantı sonrası fotoğrafını çeken muhabirlerle sohbet eden usta oyuncu Ediz Hun, günümüz Türk sinemasını nasıl bulduğu sorusunu “Gençleri çok beğeniyorum, son derece başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Ben de onlarla çalıştım. ‘Arif v 216’nın çekimlerinde gayet güzel vakit geçirdik” diye yanıtladı.

"Cem Bey'i çok sevdim ama Şahan Bey..."

“BEN ŞAHAN BEY’İ TANIMIYORUM"

Hun, “Cem Yılmaz’la Şahan Gökbakar rekabeti hakkında ne düşünüyorsunuz?” soruna ise şöyle yanıt verdi: “Ben Şahan Bey’i tanımıyorum, yolu açık olsun. Ama Cem Bey’i çok sevdim.

Çok kibar, zarif bir insan. İnsanlara sıcak yaklaşan, onlara saygı ve sevgi gösteren biri. Benim için değeri yüksek. Yeni proje olsa, tekrar hiç düşünmeden Cem’le oynarım.”

"Cem Bey'i çok sevdim ama Şahan Bey..." ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Şahan Gökbakar ediz hun
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.