Cem Belevi'den ihanet yüzünden ayrılan İrem Derici sahnede gözyaşlarını tutamadı

Cem Belevi ile inişli çıkışlı devam eden ilişkisini ihanet yüzünden sonlandıran ünlü popçu İrem Derici, dün akşam İzmir'de verdiği konserinde duygusal anlar yaşadı. İrem Derici 'Affeder mi aşk bizi' şarkısını söylerken gözyaşlarına hakim olamadı.

Ayrıldıktan bir süre sonra ikinci bir şans tanıdığı meslektaşı Cem Belevi'nin ihanetine uğradığını iddia eden İrem Derici özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, Cem Belevi'nin ihanet konuşmalarının ses kaydı olduğunu öne süren İrem Derici, ''Über samimiyetsiz açıklamayı izledim de... Ben birkaç saat uyuyup uyanıp her şeyi anlatayım ya. Sıktı artık bu sahtekarlık. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin? 'Yaz sonuna kalmaz İrem'i şutlarım zaten. Şu takvimi bir doldurayım. Şimdi kötü çocuk imajı çizemem.' mi olsun ilk konumuz? Yoksa alevler attığın influencerlar mı sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya. Bana fark etmez.'' ifadelerini kullanmıştı.


KONSERDE DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Henüz konu ile ilgili ikinci bir açıklama yapmayan ve gözlerin çevrildiği Derici dün akşam İzmir'de sahne aldı. Cem Belevi ilişkisiyle son dönemde adından sıkça söz ettiren ve aldatıldığı konuşulan genç popçu konserinde duygusal anlar yaşadı. Konserinde 'Affeder mi aşk bizi' şarkısını seslendirirken, kendisini dinlemeye gelen seyircinin tam o sırada “O kaybetti” demesi üzerine İrem Derici hüzünlendi. Hayranının sözleri karşısında İrem Derici gözyaşlarını tutamadı.

Cem Belevi'den ihanet yüzünden ayrılan İrem Derici sahnede gözyaşlarını tutamadı - Resim : 2

İrem Derici, 2014–2016 yılları arasında ünlü radyocu Rıza Esendemir ile bir evlilik yapmıştı. Derici, Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin ile yaşadığı aşkla uzun süre magazin basınında adından söz ettirmişti. 35 yaşındaki popçu, ikinci bir şans verdiği sevgilisi Cem Belevi'den kendisini aldattığı iddiasıyla ayrıldı. 

Cem Belevi'den ihanet yüzünden ayrılan İrem Derici sahnede gözyaşlarını tutamadı ile ilgili etiketler İrem Derici Cem Belevi İzmir Konser

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.