Cem Belevi ile İrem Derici aşkı kısa sürdü! Tatil dönüşü ayrıldılar

İlişkilerine ikinci bir şans veren müzisyen çift İrem Derici ile Cem Belevi çıktıkları aşk tatili dönüşünde birbirlerini sosyal medyadan sildiler. Geçtiğimiz günlerde 35. yaşını kutlayan Derici'nin doğum günü için Amsterdam'a giden çift birlikte çekilen fotoğraf karelerini Instagram hesaplarından kaldırarak kafaları karıştırdı. İkilinin bu hamlesi yeniden ayrıldıkları iddiasını beraberinde getirdi.

İrem Derici geçtiğimiz haftalarda adının aşk iddialarına karıştığı meslektaşı Cem Belevi ile olan ilişkisini ilan etmişti. Ancak ikiliye nazar değdi.

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

İlişkilerine ikinci şans vererek birlikteliklerini doludizgin sürdüren Cem Belevi ve İrem Derici geçtiğimiz günlerde Amsterdam'a gitmişti. İrem Derici'nin doğum gününü Amsterdam’da kutlayan ve aşk tatili yapan ikilinin birbirlerini sosyal medya hesabından takipten çıkarması ve İrem Derici’nin valiz paylaşımı kafaları karıştırdı.

Cem Belevi ile İrem Derici aşkı kısa sürdü! Tatil dönüşü ayrıldılar

BAŞKASI İREM DERİCİ'NİN BAVULUNU ALIP GİTTİ

Günlerdir sevgilisiyle Amsterdam'da olan İrem Derici tatilden apar topar döndü ve sevgilisini Instagram hesabından sildi. Ünlü şarkıcının bavul paylaşımını görenler ise "Bu sözler Cem Belevi'ye mi?" dedirtti. Derici paylaşımında valizini alıp giden kişiye küfür ederken yaptığı paylaşım merak konusu oldu. Belevi'nin, İrem Derici'nin valizini alıp gittiği iddia edildi.

Cem Belevi ile İrem Derici aşkı kısa sürdü! Tatil dönüşü ayrıldılar - Resim : 2

Cem Belevi, Hakan Gence'ye verdiği röportajda 'İrem ile sadece kafalarımız değil, tenimiz de birbirine çok iyi uyuyormuş, anladık' sözleriyle dikkat çekmişti.

İrem Derici, “Evlilik planınız var mı?” sorusuna şu yanıtı vermişti: “Bunu yaparız, bu sefer ‘çocuk’ dersiniz. Benim çocuk özlemim yok. Biz böyle iyiyiz, Allah bozmasın.”

 Cem Belevi ile İrem Derici aşkı kısa sürdü! Tatil dönüşü ayrıldılar - Resim : 3

Cem Belevi ile İrem Derici aşkı kısa sürdü! Tatil dönüşü ayrıldılar ile ilgili etiketler İrem Derici Cem Belevi Amsterdam Sosyal Medya aşk tatili
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.