CELO coin nedir? Nasıl alınır?

Kripto para piyasasındaki hareketlilik devam ederken CELO coin bu çerçevede en çok araştırılan birimler arasında yer alıyor. Peki, CELO coin nedir? Nasıl alınır? Ayrıntılar haberimizde...

Celo, akıllı telefon kullanıcıları içinde bulunan kripto para biriminin benimsenmesini artıran bir blok zinciri ekosisteminden meydana gelir. Kripto para piyasasındaki çeşitlilik her geçen gün artarken CELO coin en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, CELO coin nedir? Nasıl alınır? Detaylar haberimizde... 

CELO coin nedir? Nasıl alınır?

CELO COIN NEDİR?

Celo (CELO), yönetim katılımı, işlem ücretleri ve ilgili gerçekleştirilen çeşitli faaliyetler için kullanılan bir proof - of - stake (PoS) tokeni olarak da bilinir. Celo’nun diğer büyük projelerden farkı ise, akıllı telefon kullanıcılarına odaklanmasından kaynaklanıyor. Şirket, akıllı telefon sahiplerinin sayısını her geçen gün arttığını ama kripto para birimi kullanan kişilerin sayısının da çok daha yavaş bir hızla arttığını her zaman savunuyor.

Celo coinin amacının herkes için geçerli olan refah koşullarını ortaya çıkaran bir finansal sistem inşa etmek olduğunu savunuyor. Celo Vakfı ise, açık kaynaklı bir şekilde Celo platformunun gelişmesini ve büyümesini her zaman destekleyen, ABD merkezli kar amacını gütmeyen bir kuruluş olarak biliniyor. Celo topluluğu ilkelerinin de rehberliğinde eğitime, vakıf, teknik araştırmaya, topluluk katılımına, çevre sağlığına ve ekosisteme ulaşmaya büyük ölçüde katkıda bulunuyor.

CELO COIN NASIL ALINIR?

Celo Coin, işlem hacmi bakımından en önemli kripto para borsası olarak bilinen Binance aracılığı ile kolay ve hızlı bir şekilde kolaylıkla satın alınabilir. Celo coin, popüler pek çok borsada yer alıyor. Celo coin’in listelendiği tüm borsalar ise şunlardır; Binance, Bittrex, Kucoin, Gate.io, Coinbase, Okex, Bitmart, Pionex, Okcoin, Upbit olmak üzere toplam 35 borsada listelenir. Aynı zamanda Binance kullanıcıları şu anda CELO / BTC ve CELO / USDT işlemlerini de kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.

 

CELO coin nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler CELO coin kripto
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.