Celil Nalçakan'dan Nusret'e özenen kadına sert tepki!

Oyuncu Celil Nalçakan, masanın önünde oturan yaşlı bir kadının sosyetik kasap Nusret Gökçe'yi taklit ederek etleri dövdüğü videosunu Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla eleştirdi.

Yerde bir masanın önünde oturan yaşlı kadının, sosyetik kasap Nusret Gökçe'yi taklit edip, etleri tokatlamasını Twitter hesabından eleştiren Celil Nalçakan, şu satırları yazdı:

"KURBAN EDİLECEK HAYVANA ŞEFKAT GÖSTERİLİRDİ"

''Ben çocukken, bayramda kurban edilecek hayvana, şefkat gösterilirdi, incitilmezdi, hatta saygı duyulurdu… Instagram ile ünlenen lokanta sahiplerine özene özene gelinen bu noktadan çok endişe ediyorum ve aşırı mutsuzum, kızgınım. AYIP BE!''

Celil Nalçakan'dan Nusret'e özenen kadına sert tepki!

Celil Nalçakan'dan Nusret'e özenen kadına sert tepki! ile ilgili etiketler Nusret Gökçe Kurban Bayramı Celil Nalçakan Kurbanlık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.