Çelik'ten Yıldırım ve Ayrım'ın sağlık durumlarına ilişkin açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Azerbaycan'da yaşanan trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ın yanı sıra araçta bulunanların sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, milletvekili Şamil Ayrım ve korumanın tedbir amacıyla bu gece hastanede gözetim altında tutulacağını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Azerbaycan ziyaretinde eşlik eden ve kaza nedeniyle Bakü'de kalan Çelik, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

TEDBİR AMAÇLI GÖZETİM

Çelik, "Bakü'de hastanedeyiz. Efkan Ala beyle beraber doktorlardan bilgi aldık şimdi. Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım'ın, milletvekilimiz Sayın Şamil Ayrım'ın ve koruma arkadaşımız Oğuzhan'ın sağlık durumları şükür iyi. Tedbir amaçlı bu gece hastanede gözetim altında olacaklar." ifadelerine yer verdi.

Çelik'ten Yıldırım ve Ayrım'ın sağlık durumlarına ilişkin açıklama ile ilgili etiketler Binali Yıldırım AK Parti Ömer Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.