Çelik'ten Fazıl Say'ın o paylaşımına tepki: Yetenekli ve nitelikli bir ironi olmamış!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Fazıl Say'ın İBB Başkanı İmamoğlu'nun Sarıyer'deki balıkçıda yediği yemekle ilgili yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. Çelik, "Sayın Bahçeli ile ilgili bu ifadeler çok yanlış. Bunlar doğru şeyler değil" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İBB'nin İstanbul'daki kar çalışmalarındaki ihmallerinin ardından tepki çeken bir paylaşımda bulunan  piyanist Fazıl Say'a tepki gösterdi.

"DALGA GEÇMEK DOĞRU BİR ŞEY DEĞİL"

Çelik'in açıklamalarından satır başları:

Bir sanatçının böyle bir kriz zamanında vatandaşımız sıkıntıyı çekerken böyle bir üslupla konuşmasını doğru bulmam. Kendi sanatçı arkadaşları sosyal medyadan yayın yaptılar. Sıkıntı varken de ironi yapmaya çalışsa bile yetenekli ve nitelikli bir ironi olmamış. Dalga geçmek doğru bir şey değil. Böyle dediğinizde hemen bize 'siz bu sanatçıyı hedef aldınız' deniyor ama vatandaşlar hedef alınıyor. Devlet Bahçeli ile ilgili ifade çirkin bir ifade. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerine niçin böyle niteliksiz ironi ile yaklaşır?

Bu kadar vatandaşımızın sıkıntı çektiği ortamda bu şekildeki yaklaşım doğru olmamıştır. Şahıslara yönelik çirkin yaklaşımlar söz konusu oluyor. İnsani duyarlılıkla da bağdaşmayan bir yaklaşım oluyor. Salvador Dali meselesini de başka bir bağlamda ele alırız.

FAZIL SAY NE DEMİŞTİ?

"Belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun dün gece bir restoranda görüldüğü yanlış haberdir. İşin gerçeği şudur; bu 4 kişi dün bütün gece diskoda çılgınlar gibi dansetmiş, ve içmiş eğlenmiştir. Fotoğrafı çeken kişi de Devlet Bahçelidir! Salvador Dali’nin de selamları var!"

 

Çelik'ten Fazıl Say'ın o paylaşımına tepki: Yetenekli ve nitelikli bir ironi olmamış! ile ilgili etiketler Fazıl Say Ömer Çelik İmamoğlu ak parti sözcüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.