Çelik kafesi kıran köpekbalığı, kafesin içindeki dalgıçla mahsur kaldı

Meksika Körfezindeki bir teknede çekilen görüntüler, kalbi sağlam olanların izlemesi gereken türden. Videoda, 4 metrelik bir Büyük Beyaz Köpekbalığının, köpekbalıklarından korunmak için özel olarak üretilen çelik kafeslerden birini kırarak içine girdiği ve kafesteki dalgıçla birlikte mahsur kaldığı anlar yer alıyor. İnsanların olduğu kadar köpekbalığının da paniklemesine yol açan durum, yürekleri ağıza getirse de dalgıcın sıyrık bile almadan güverteye çıkmasıyla son buluyor.

2016 yılında çekilen ve yeni ortaya çıkan bir videoda, dört metrelik bir Büyük Beyaz Köpekbalığının, köpekbalığı korumalı çelik kafesi kırarak içinde dalgıç da bulunan kafese daldığı dehşet dolu anlar kameralara yansıdı.

Gabe and Garett isimli Youtube kanalındaki video, tüm dünyayı şok etti!

KAFESİN İÇİNDE DALGIÇLA BİRLİKTE MAHSUR KALDILAR

Kameraya yansıyan görüntülerde, kaydı yapan ve dehşete kapılan kişinin tanıklık ettiği olay, yani 4 metrelik bir Büyük Beyaz Köpekbalığının köpekbalığı korumalı kafesi kırarak içine kafesin içine daldığı anları gösteriyor. Dehşet anları ise Guadalupe Adası'nın yakınlarında, Meksika Körfezi'nde yaşandı.

KÖPEKBALIĞI DE İNSANLAR DA PANİĞE KAPILDI

Köpekbalığının biraz heyecanlı olduğu görüldü zira ilk başta, güvertede bulunan köpekbalığı yemlerine doğru hamle yaptığı görülüyor.

Panik ise, içinde bir dalgıcın da bulunduğu çelik kafesi kırmasıyla başladı.

Çelik kafesi kıran köpekbalığı, kafesin içindeki dalgıçla mahsur kaldı

Yemlere ulaşmaya çalışırken 'yanlışlıkla' kafesin içine girdiği düşünülen köpekbalığı, bu kez de dalgıçla beraber çelik kafesin içinde mahsur kaldı. İki canlının da tek istediği, büyük ihtimalle kafesten sağ salim çıkabilmekti.

BİRİ KAPAĞI AÇINCA DIŞARI ÇIKTI

Bunu fark eden dikkatli bir kişi, kafesin üst kapağını açarak köpekbalığının dışarı çıkmasını sağladı, köpekbalığı kendini dışarı attı.

Gemideki insanların kafesin içinde daha önceden insan olup olmadığını anlamaya çalıştığının görüldüğü görüntülerde, kafesin kapağını açan kişinin panik içinde ellerini kafasına götürdüğünü ve ortalarda gözükmeyen arkadaşı için endişelendiği anlar da dikkatlerden kaçmadı.

DALGIÇ, SIYRIK BİLE ALMADAN TEKNEYE GERİ ÇIKTI

Her nasıl başardıysa, dalgıç sakin kalmaya çalışarak birden su yüzünde belirip tekneye çekildi. Bacakları titrerken olanları anlatan dalgıç, 'Kalbim yerinden çıkacak gibi' diyor.

Çelik kafesi kıran köpekbalığı, kafesin içindeki dalgıçla mahsur kaldı - Resim : 2

Çelik kafesi kıran köpekbalığı, kafesin içindeki dalgıçla mahsur kaldı ile ilgili etiketler dalgıç Meksika Körfez tekne köpekbalığı kafes gabe and garett

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.