Çelik Adam - Superman filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

4 Eylül TRT 1 yayın akışında yer alan Çelik Adam - Superman adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Çelik Adam - Superman hangi kanalda? Çelik Adam - Superman oyuncuları kimlerdir?

4 Eylül TRT 1 yayın akışında yer alan Çelik Adam - Superman adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Çelik Adam - Superman 2013 yılında vizyona girmiştir..

ÇELİK ADAM - SUPERMAN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Yeni Superman filminde Clark, nasıl kullanacağını hiç bilmediği, birtakım sıra dışı güçlere sahip bir çocuktur. Bir gün okul servisi bir kaza geçirip, içinde çocuklarla birlikte nehre uçar. Servisin içindekilerin ölmesine göz yumamayan Clark, güçlerini kullanarak herkesi kurtarır. Fakat bu olay onun diğerlerinden oldukça "farklı" bir çocuk olduğunu da bariz biçimde ortaya çıkartacaktır. Kendisini keşfestmek için çıktığı yolculuk, dünya insanlarına umut sembolü olması için de atacağı ilk adımdır...

ÇELİK ADAM - SUPERMAN FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Zack Snyder

Oyuncular: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon

Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik

Yapım Yılı: 14 Haziran 2013 / 2s 23dk

Çelik Adam - Superman filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler TRT 1 Çelik adam superman filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.