Celal Şengör'e imam hatipli öğrenci şoku!

Katıldığı bir programda İstanbul'da meydana gelen 5,8 şiddetindeki depremin ardından imam hatip liselerini hedef alan açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Celal Şengör, sosyal medyada büyük tepki topladı.

İstanbul'da meydana gelen 5,8 şiddetindeki depremin ardından, Celal Şengör'ün katıldığı bir programda sarf ettiği "62 imam hatip inşa ederken, 9 fen lisesi yapan bir millet, deprem tarafından ezilmeye müstahaktır" sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. 

Her fırsatta imam hatip liselerini kötülercesine imalarda bulunan Şengör'e bir şok da öğretim görevlisi olduğu İstanbul Teknik Üniversitesi(İTÜ)'nden geldi. Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Yavuz Selim Karaman isimli öğrenci, İTÜ'ye 1. olarak giriş yaptı. Bu durum sonrası Prof. Dr. Şengör dalga konusu olurken, okulun sosyal medya hesabı da  "Allah insanı iddiasından vurur" şeklinde yorum yaparak, tepki çeken sözlere imada bulundu. 


Celal Şengör'e imam hatipli öğrenci şoku!

Celal Şengör'e imam hatipli öğrenci şoku! ile ilgili etiketler Celal Şengör İstanbul Teknik Üniversitesi Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.