Celal Şengör organ bağışına karşı çıktı! Şok sözler...

Türkiye’de yaklaşık 32 bin hasta organ bağışı beklerken Prof. Dr. Celal Şengör'den konuyla ilgili skandal sözler geldi! Şengör, organ bağışı taraftarı olmadığını ilginç sözlerle ilan etti

Türkiye'de organ bağışı oranı gelişmiş ülkelerin oldukça gerisinde seyrediyor. Bu oranı yükseltmek ve organ bağışı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla birbiri ardında kampanyalar düzenleniyor.

Ancak Prof. Dr. Celal Şengör'den bu kampanyalara büyük sekte vuracak bir açıklama geldi.

Halk TV’de yayınlanan, Gürkan Hacır’ın sunduğu “Şimdiki Zaman” adlı programda kendisine organlarını bağışlayıp, bağışlamayacağını sorduklarını söyleyen Şengör, “Taraftar değilim. Elin dangalağına verip onu yaşatmanın anlamı yok ama araştırma yapacaklarsa istedikleri gibi kullansınlar. Araştırma çok mühim. Ben duyuyorum osteoloji dersi için iskelet bulamıyorlar” dedi.

İnsanların gömülmeye çok meraklı olduğunu, tarihte iz bırakmış kişilerin mezarlarının nerede olduğunun dahi bilinmediğini hatırlatan Şengör, sözlerine şöyle devam etti:

“Konstantin, Fatih Cami’nin oralarda bir yerde gömülü nerede, Jüstinyanus Akdeniz’e hâkim. Yahu kardeşim gömüleceksin de ne olacak, kaybolacaksın”

Celal Şengör organ bağışına karşı çıktı! Şok sözler... ile ilgili etiketler Türkiye Halk TV
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.