"Celal Şengör salağın tekidir!..."

Prof. Dr. Celal Şengör, Kanuni Sultan Süleyman için kullandığı hadsiz ifadelerin ardından gelen tepkiler üzerine bu kez de küstah sözlerle bir yazı kaleme alarak 'Düşük kültür seviyeli' gazetecileri denediğini öne sürüp özür diledi. Star yazarı Ersoy Dede, bu sabah 24 TV'de yaptığı programında "Celal Şengör salağın tekidir. Yanlış anlamayın bir deney yapıyorum bakalım sonra ne olacak?" diyerek tepkisini dile getirdi.

"Piri Reis'in hayatındaki en büyük talihsizliği Kanuni Sultan Süleyman gibi bir salağın zamanında doğmuş olmasıdır" diyen Prof. Celal Şengör, bu ifadeleri için özür diledi. Şengör, bu ifadelerini haber yapan gazetecileri de suçladı ve "Bundan sonra Habertürk dışında hiçbir gazete veya televizyona hiçbir haber veya röportaj vermeyeceğim" dedi.

ERSOY DEDE'DEN SERT TEPKİ!

Star yazarı Ersoy Dede, 24 TV'de yaptığı sabah programında Celal Şengör ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı ve Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya göndermede bulundu.

Dede, "Celal Şengör'ün geçen hafta yaptığı densizliğine denli kılıf bulmaya çalışıyor. Size birşey söyliyeyim mi Celal Şengör salağın tekidir. Yanlış anlamayın bir deney yapıyorum bakalım sonra ne olacak?" diyerek tepkisini dile getirdi.

"Celal Şengör salağın tekidir!..." ile ilgili etiketler Celal Şengör
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.