Çekya Devlet Başkanı'nın bilinci kapandı! Hastanede tedavi altında!

Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman, Prag’daki Askeri Hastane’ye (UVN) kaldırıldı. Zeman'ın bilincinin kapalı olduğu öğrenildi.

Dün parlamento seçimlerinin yapıldığı Çekya'nın Devlet Başkanı Milos Zeman, bugün Lany’deki konutunda Başbakan Andrej Babis ile kısa süren görüşmesinin ardından ambulansa Prag’daki Askeri Hastane’ye kaldırıldı.

Zeman’ın bilincinin kapalı olduğu öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERİLMEDİ

Prag Merkez Askeri Hastane sözcüsü Jitka Zinke, Zeman’ın hastaneye kaldırıldığını doğrularken, sağlık durumu hakkında bilgi vermedi.

1 AY ÖNCE DE RAHATSIZLANMIŞTI

Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman geçtiğimiz ay, rahatsızlanarak geldiği Askeri Hastane’de yaklaşık bir hafta tedavi olduktan sonra tekrar görevinin başına dönmüştü.

DURUMU PEK DE PARLAK OLMAYABİLİR

Zeman’ın başta karaciğer rahatsızlıkları ile diyabet, düşük tansiyon ve ileri derecede duyma kaybı gibi hastalıkları bulunuyor.

Çekya Devlet Başkanı'nın bilinci kapandı! Hastanede tedavi altında! ile ilgili etiketler Çekya devlet Hastane başkanı bilinci kapandı koma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.