Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyesi Bülent Aydoğdu vefat etti

Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyesi Bülent Aydoğdu vefat etti. 44 yaşındaki Aydoğdu'nun vefat haberi, Çekmeköy Belediyesi'nin resmi Twitter hesabından duyuruldu.

Çekmeköy Belediyesi'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada "Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyesi Bülent Aydoğdu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhum Meclis Üyemize Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Mesajın altında pek çok kişi taziye dileklerini iletti.

BAŞKAN POYRAZ'DAN TAZİYE MESAJI

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da "Çekmeköy'e birlikte hizmet ettiğimiz, Değerli dava arkadaşımız Meclis Üyemiz Bülent Aydoğdu kardeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Rabbim mekanını cennet eylesin." paylaşımında bulundu.

Çekmeköy'e birlikte hizmet ettiğimiz, Değerli dava arkadaşımız Meclis Üyemiz Bülent Aydoğdu kardeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Rabbim mekanını cennet eylesin. pic.twitter.com/dZKLOCdFio

— Ahmet Poyraz (@AhmettPoyraz) April 8, 2021

 BÜLENT AYDOĞDU KİMDİR?

1977 yılında Samsun’da doğdu. İlköğretimimi Samsun’da tamamladı. Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesinden 2000 yılında mezun oldu. Yine aynı Üniversitede Yüksek Lisans yaptı. 1998 yılında Kanal D televizyonunda TV muhabiri olarak iş hayatıma başladı.

Muhabir ve Editör olarak görev aldı.  Daha sonra Bizim EV TV kanalını kurdu. Bahçeşehir Üniversitesinde kentsel dönüşüm konusunda eğitim aldı.

Evli ve üç çocuk babasıydı.

Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyesi Bülent Aydoğdu vefat etti ile ilgili etiketler AK Parti Çekmeköy Belediye meclis üyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.