Çekimler Tamamlandı! Erşan Kuneri Hazır! Yayın Tarihi Açıklandı! Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor

Ünlü şovmen ve komedyen Cem Yılmaz'ın baştan sona sürprizlerle dolu dizisi Erşan Kuner'i dizisinin çekim aşaması bitti. Çekimlerin ilk anından itibaren büyük ilgi uyandıran dizi, şimdiden tam bir merak konusu oldu.

Ünlü şovmen ve komedyen Cem Yılmaz'ın baştan sona sürprizlerle dolu dizisi Erşan Kuner'i dizisinin çekim aşaması bitti. Çekimlerin ilk anından itibaren büyük ilgi uyandıran dizi, şimdiden tam bir merak konusu oldu.

Cem Yılmaz’ın ‘Erşan Kuneri’ dizisinin çekimleri bitti. Dizi ne zaman yayınlanacak?

Cem Yılmaz ile birçok başarılı sinema filmlerinde rol alan renkli karakter Erşan Kuneri'nin 1980'li yıllarda başından geçen olayları sinemaya döken dizinin birinci sezonu 8 bölümden oluşuyor. Sinema tadında bir izlenim sunan dizi şimdiden ilgilerin odağı olmayı başardı. 

Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor 

Çekim aşamalarından itibaren büyük bir merak uyandıran dizi, şimdiden büyük bir kitle oluşturmayı başardı. Her bölümü büyük bir özen ile çekilen dizide büyük emekler harcandığı gelen duyumlar arasında yer alıyor.

Çekimler Tamamlandı! Erşan Kuneri Hazır! Yayın Tarihi Açıklandı! Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor - Resim : 2

Büyük bütçeler harcanarak çekilen dizinin her bölümü ayrı bir heyecan içeriyor. Aynı kişilerin farklı karakterlere büründüğü dizide, oyuncuların büyük bir performans sergilediği her bölümde ayrı bir heyecan yer alıyor. 

Ünlü İsimler Sahnede

1980'li yıllarda Erşan Kuneri'nin başından geçenleri konu alan dizi büyük paralar harcanarak tamamlandı. Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Necip Memili, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorum'lu gibi ünlü isimler dizide sahne alıyor.

Her bölümü sinema tadında çekilen Erşan Kuneri'de farklı oyuncularda sahne alıyor. 2022'nin ilk aylarında gösterime girmesi beklenen dizide yer alan oyuncuların büyük efor sarf ettiği ve büyük fedakarlıklar yaptıkları gelen duyumlar arasında yer alıyor.

Çekimler Tamamlandı! Erşan Kuneri Hazır! Yayın Tarihi Açıklandı! Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor - Resim : 3

2022 yılının başlarında, film ve dizi izleme platformu olan Netflix'de yayına girmesi bekleniyor. Sıradanlıktan uzak bir dizi izlenimi veren yapıtta, konu ve oyuncuların performansı şimdiden izleyicilerin ilgi odağı oldu. Baştan sona sinema tadında olan dizi ilk sezonda 8 bölüm olarak yayına sunulacak. 

Çekimler Tamamlandı! Erşan Kuneri Hazır! Yayın Tarihi Açıklandı! Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor ile ilgili etiketler Cem Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.