Çekilen kurada Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi Kopenhag oldu

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde gerçekleştirilen kura töreninde, Trabzonspor'un play-off turundaki rakibi belli oldu. Trabzonspor, play-off turunda Danimarka'nın Kopenhag takımıyla karşılaşacak. Karadeniz temsilcisi, bu turda ilk maçını 16 veya 17 Ağustos'ta deplasmanda, ikincisini ise 23 veya 24 Ağustos'ta evinde oynayacak.

Türkiye'den Trabzonspor'un da yer alacağı UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu kura çekimi gerçekleştirildi. Çekilen kuraya göre bordo-mavili ekip, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile mücadele edecek.

İLK MAÇ DANİMARKA'DA

Trabzonspor'un Kopenhag ile oynayacağı play-off turunun ilk maçı 16-17 Ağustos'ta, ikinci maçı ise 23-24 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Trabzonspor, Kopenhag'ı elemesi halinde tarihinde ikinci kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele edecek.

PLAY-OFF TURUNDAKİ DİĞER EŞLEŞMELER İSE ŞÖYLE:

Karabağ/Ferencvaros - Sheriff/Viktoria Plzen

Bodo Glimt/Zalgiris - Ludogorets/Dinamo Zagreb

Maccabi Haifa/Apollon Limassol - Kızılyıldız/Pyunik

Çekilen kurada Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi Kopenhag oldu ile ilgili etiketler Trabzonspor Danimarka Kopenhag UEFA Şampiyonlar Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.