Çek yıldız sakatlığını atlattı!

Turkish Airlines Euroleague'in 2. haftasında Kızılyıldız ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe Beko'da sakatlığı geçen Jan Vesely, maç kafilesine dahil edildi.

Fenerbahçe Beko'da taraftarın uzun süredir beklediği haber geldi. Jan Vesely, sarı-lacivertli takımın Turkish Airlines Euroleague'in 2. haftasında deplasmanda Kızılyıldız ile karşılaşacağı maçın kadrosuna yıldız oyuncu da dahil edildi.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama şu şekilde:

"Fenerbahçe Beko’nun Belgrad kafilesine, takımla çalışmalara başlayan Jan Vesely de dahil edildi. Fransız pivotumuz Joffrey Lauvergne ise İstanbul’da kalacak ve kendisi için hazırlanan programı uygulamaya devam edecek. Fenerbahçe Beko’da Egehan Arna ve Ergi Tırpancı’nın da sakatlıkları bulunuyor."

Jan Vesely geçen sezon oynanan Pınar Karşıyaka maçında sakatlanmış Euroleague Final-Four ve Dünya Basketbol Şampiyonası'nda forma giyememişti...

Çek yıldız sakatlığını atlattı! ile ilgili etiketler EuroLeague Turkish Airlines Fenerbahçe Beko
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.