Cehennemden Kaçış filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

27 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Cehennemden Kaçış adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Cehennemden Kaçış hangi kanalda? Cehennemden Kaçış oyuncuları kimlerdir?

27 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan Cehennemden Kaçış adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Cehennemden Kaçış 2017 yılında vizyona girmiştir..

CEHENNEMDEN KAÇIŞ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Tom ve Brianna bir gökdelenin 60. Katında boşanma avukatlarıyla görüşürken çocukları Ben ve Anne’de 20. katta asansörde kalırlar. Gaz kaçağından dolayı yangın çıkar ve çocuklar asansörde mahsur kalırlar. Boşanma kağıtlarını imzalamak üzere olan Tom ve Brianna, çocuklarını kurtarmak için birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Aynı zamanda mühendis olan Brianna kontrollden çıkan bu yangını durdurmanın bir yolunu bulabilecek mi?

CEHENNEMDEN KAÇIŞ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Éric Summer

Oyuncular: Claire Forlani, Nigel Barber, Lorina Kamburova, Jamie Bamber, Atanas Srebrev

Tür: Aksiyon, macera

Yapım Yılı: 2017

Cehennemden Kaçış filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Kanal D Cehennemden kaçış film konusu nedir Cehennemden Kaçış oyuncuları kim nerede çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.