Cehennem Melekleri 2 filminin konusu nedir? Cehennem Melekleri 2 filminin oyuncuları kimlerdir?

27 Şubat Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Cehennem Melekleri 2 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Cehennem Melekleri 2 konusu nedir, Cehennem Melekleri 2 oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

27 Şubat Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Cehennem Melekleri 2 adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Cehennem Melekleri 2 2012 yılında vizyona girmiştir. Cehennem serisinin ikinci filmi olan Cehennem Melekleri 2 adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Cehennem Melekleri 2 filminin konusu nedir, Cehennem Melekleri 2 oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Cehennem Melekleri 2 filminin konusu ne?

Aksiyon hız kesmeden devam ediyor fakat bu sefer mesele biraz kişisel olacak. Zira basit bir hesaplaşma, aralarından birinin öldürülmesiyle sonuçlandığı için intikam almak onlar için kaçınılmaz olmuştur.

Cehennem Melekleri 2 filminin konusu nedir? Cehennem Melekleri 2 filminin oyuncuları kimlerdir?

İkinci filmin yönetmen koltuğuna Stallone yerine Simon West oturmuştur. Senaryoda Dave Callaham ve Sylvester Stallone kadroda ise Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme,Chuck Norris, Terry Crews, Mickey Rourke, Dolph Lundgren gibi aksiyon sinemasının başarılı oyuncularını  barındıran film Amerika ile aynı anda ülkemizde de vizyona girmiştir.

Cehennem Melekleri 2 filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Simon West

Oyuncular: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li

Tür: Savaş Aksiyon, Macera

Yapım Yılı: 17 Ağustos 2012 / 1s 42dk

 

Cehennem Melekleri 2 filminin konusu nedir? Cehennem Melekleri 2 filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Cehennem Melekleri 2 filminin konusu nedir ne zaman çekildi oyuncuları kim jason statham sylvester stallone
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.