Ceek Binance Listelenecek mi? Metaverse Hamlesi Geldi!

Ceek Binance Listelenecek mi? Kripto para dünyasının son günlerde en çok konuştuğu konulardan Metaverse hem projeleri hem de coinleri ile yatırımcıların ilgi odağı oldu. Kripto para borsası Binance kullanıcıları ise 'Ceek Binance listelenecek mi' sorusuna beklediği cevabı buldu.

Ceek Coin Binance'te listelenmeye hazırlanıyor. Metaverse coinler arasında 2022 yılında patlama yapması beklenen Ceek Coin yakında zamanda kripto para borsası Binance'te listelenecek. Pek çok yatırımcının da gözü kulağı bu haberdeydi.

Kripto para borsası Binance metaverse coinler arasında hamlesini yaptı. Sanatçılarla hayranlarını bir araya getiren ve destekçileri arasında Universal Music ve Apple gibi büyük yatırımcıları olan Ceek VR coin yakın zamanda Binance kullanıcılar ve yatırımcılarına sunulacak. Binance Ceek Coin'i Listeliyor! Metaverse'e Damga Vuracak Hamle Geldi!

Ceek Binance Listelenecek mi? Metaverse Hamlesi Geldi!

Ceek Coin Binance Listelenecek mi?

Ceek VR, kendine ait Ceek Coin ile istikrarlı bir yol izliyor. Sanatçı ve şarkıcıları hayranlarıyla bir araya getiren platformda Kendi ekosistemi bulunan evrende şarkıcılar sanal gerçeklik teknolojisi sayesinde konserler verip hayranlarıyla etkileşim halinde olabiliyor.

Lady Gaga ve Katy Perry gibi dünyaca ünlü isimlerin de desteklediği Ceek Coin projesi şu sıralar kripto para borsalarında

1 Ceek Coin – 0,31 Dolar

1 Ceek Coin – 4,82 TL işlem görüyor.

Ceek Binance Listelenecek mi? Metaverse Hamlesi Geldi! ile ilgili etiketler Binance ceek coin metaverse coin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.