Cedi Osman'dan sevgilisi Ebru Şahin'i ağlatan sürpriz! Kıyafetlerini 150 bin TL’ye satın aldı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, üniversite öğrencisi genç kadınlar için Toplum Gönülleri yararına düzenlenen “Geleceğin Güçlü Kadınları” gecesinde adeta ünlüler geçidi yaşandı. Gecede podyuma çıkan oyuncu Ebru Şahin'in kıyafetlerini sevgilisi Cedi Osman satın aldı. Ebru Şahin’in kıyafetini 150 bin TL’ye satın aldığını gönderdiği video ile açıklayan Cedi Osman'ın sürprizi sevgilisini ağlattı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen, Cem Yılmaz'ın sunuculuğunu yaptığı “Geleceğin Güçlü Kadınları” gecesinde Türk kadın tasarımcılar ''1940'lardan günümüze'' konseptinde kıyafetler hazırladı. Bu özel kıyafetleri 24 ünlü isim podyuma çıkarak sergiledi ve kıyafetler açık artırma ile satıldı. Açık arttırmaya oyuncu Ebru Şahin'in sevgilisi basketbolcu Cedi Osman damga vurdu.

atv'de ekrana gelen Destan dizisinde 'Akkız' karakterini canlandıran genç ve başarılı oyuncu Ebru Şahin'in podyumda taşıdığı elbiseyi evilik hazırlığı yaptığı basketbolcu sevgilisi Cedi Osman satın aldı.

CEDİ OSMAN'IN JESTİ SEVGİLİSİNİ AĞLATTI

NBA'de forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman, “Geleceğin Güçlü Kadınları” gecesinde yaptığı jestle sevgilisi Ebru Şahin'i duygulandırdı. Şu sıralar maçlardan dolayı Amerika’da olan ünlü basketbolcu Cedi Osman, bir video yolladı ve sevgilisi Ebru Şahin’in kıyafetini 150 bin TL’ye satın aldığını açıkladı. Cedi Osman’ın bu jesti oyuncu Ebru Şahin'i ağlattı. Elbise için servet ödeyen Cedi Osman'a Cem Yılmaz'dan, ''Cedi Osman'ın büyük olduğunu biliyordum ama bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum' yorumu geldi.

Cedi Osman'dan sevgilisi Ebru Şahin'i ağlatan sürpriz! Kıyafetlerini 150 bin TL’ye satın aldı - Resim : 2

Podyumda boy gösteren ünlü isimler arasında Gülcan Arslan, Ebru Şahin, Cansu Tosun, Burcu Kara, Aslı Bekiroğlu, İrem Helvacıoğlu, Berfu Yenenler, Başak Gümülcinelioğlu ve Hazal Subaşı’nın da olduğu 24 kişi vardı.

 

Cedi Osman'dan sevgilisi Ebru Şahin'i ağlatan sürpriz! Kıyafetlerini 150 bin TL’ye satın aldı ile ilgili etiketler 8 Mart Cedi Osman Ebru Şahin Cem Yılmaz geleceğin güçlü kadınları kadınlar günü açık artırma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.