Cedi Osman'dan kariyer üçlük rekoru... Cleveland Cavaliers son şampiyonu devirdi

Cleveland Cavaliers, milli basketbolcu Cedi Osman'ın müthiş bir performans sergilediği maçta NBA'ın son şampiyonu Milwaukee Bucks'ı 115-99 mağlup etti. Karşılaşmada 6 isabetli üçlükle bu alanda kariyer rekorunu kıran Cedi, NBA'deki toplam ribaunt sayısını yine bu maçta bine çıkardı.

NBA'de normal sezona dün gece oynanan 10 maçla devam edildi.

Doğu Konferansı'nın formda ekiplerinden Cleveland Cavaliers, son 10 maçtaki 8. galibiyetine, konuk ettiği son şampiyon Milwaukee Bucks'ı 16 sayı farkla yenerek ulaştı.

Üst üste 3'üncü, toplamda ise 30. galibiyetine uzanan Cavaliers'ta 34 dakika süre alan milli yıldız Cedi Osman, 23 sayı, 4 asist, 3 ribaund ve 2 top çalmalık performansıyla maça damga vurdu.

Karşılaşmada 6 isabetli üçlükle bu alanda kariyer rekorunu kıran Cedi, NBA'deki toplam ribaunt sayısını yine bu maçta bine çıkardı.

Tecrübeli forvet Kevin Love 25 sayı ve 9 ribaund, Darius Garland 19 sayı ve 8 asist, Evan Mobley 16 sayı ve 7 ribauntla galibiyette pay sahibi oldu.

Bu sezon 20. kez kaybeden Bucks'ta all-star Giannis Antetokounmpo 26 sayı ve 9 ribaund, Bobby Portis 22 sayı ve 7 ribaunt, Khris Middleton 21 sayıyla oynadı.

Cedi Osman'dan kariyer üçlük rekoru... Cleveland Cavaliers son şampiyonu devirdi

Charlotte Hornets'ten rekorlu galibiyet

Bu sezon play-off'a kalma mücadelesi veren Charlotte Hornets, önemli bir hücum performansına imza attığı maçta deplasmanda Indiana Pacers'ı 158-126'lık skorla geçti.

Bu galibiyetle kulüp tarihinde bir maçta atılan en yüksek sayı rekorunu, toplam 24 isabetli üç sayılık atışın yardımıyla kıran Hornets, NBA'de bu sezon bir maçta atılan en yüksek sayıya da ulaştı.

Sezonun 27. galibiyetine imza atan Hornets'te Kelly Oubre 39 sayıyla takımın en skorer oyuncusu olurken, LaMelo Ball 29 sayı, 13 asist,10 ribauntla "triple-double" yaptı. Miles Bridges 22, Terry Rozier de 20 sayıyla skora destek verdi.

Art arda 3'üncü kez kaybeden Pacers'ta Goga Bitadze ve Isaiah Jackson 17 sayı, Lance Stephenson 14 sayı, 10 asist, 6 ribaunt, Torrey Craig 14 sayıyla mücadele etti.

Phoenix Suns, Booker'ın 43 sayısıyla kazandı

Batı Konferansı lideri Phoenix Suns, deplasmanda Utah Jazz'ı 105-97 mağlup ederek galibiyet serisini 8. maça çıkardı.

Bu sezon 38 galibiyete ulaşan Suns'ta yıldız oyuncu Devin Booker, 43 sayı, 12 ribaunt, 4 asistlik performansıyla takımını galibiyete taşıdı.

Sezonun 19. mağlubiyetini alan 30 galibiyetli Jazz'de en skorer isim, 26 sayıyla Jordan Clarkson oldu.

Cedi Osman'dan kariyer üçlük rekoru... Cleveland Cavaliers son şampiyonu devirdi ile ilgili etiketler Cedi Osman NBA Cleveland Cavaliers
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.