Cedi Osman üçlüklerini Elazığ için atacak!

Türkiye'nin NBA'deki gururlarından Cleveland Cavaliers oyuncusu Cedi Osman, Bu akşam Chicago Bulls maçında atacağı her 3'lük için Elazığlı depremzedelere bağış yapacağını açıkladı. Cedi Osman'ın bu açıklamasına spor dünyasından destek yağdı.

Türk basketbolunu NBA'de başarı ile temsil eden Cedi Osman, Elazığ'daki depremzedelerle ilgili kendi adına bir bağış yöntemini sosyal medya hesabından duyurdu.

Cedi Osman, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bu akşam oynanacağımız Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls maçında atılacak her 3 sayılık basket için Elazığ’daki depremin mağdurlarına 100 Amerikan doları bağışta bulunacağım. Haydi, atabildiğimiz kadar atıyoruz!" dedi.

Cedi Osman üçlüklerini Elazığ için atacak!

Sonra da reklam filmlerinde oynadığı Head & Shoulders yönetimine destek vermesi için çağrıda bulundu ve " Söz seneye reklam çekiminde smaç kaçırmayacağım" dedi... 

Cedi Osman üçlüklerini Elazığ için atacak! - Resim : 2

Cedi Osman, bu mesajlarının ardından bazı takipçilerinin haksız eleştirileri üzerine bir mesaj daha yayınlamak zorunda kaldı..

Cedi mesajında, "Yazılanların bir kısmını üzülerek okudum. Ben her türlü yardımı hep gizli yapıyorum. Bu sefer amaç özellikle gizli olmaması. Belki iki takımdan birileri katılır, fazla bağış olur. Ülkemizdeki depreme dikkat çekmiş oluruz, fena mı olur? Bu kadar nefret iyi değil..." yakışıksız eleştirilere tepki gösterdi.

Cedi Osman üçlüklerini Elazığ için atacak! - Resim : 3

Cedi Osman'ın her 3 sayı için 100 dolar bağış açıklamasına başta spor camiası olmak üzere birçok kesimden destek yağdı. 

Basketbolcu Işıl Alben, "Cedi asisti yaptı, şimdi hep beraber daha çok sayı atalım. Her 3 sayılık basket için aynı miktarda ben de varım 👊 Güzel bir farkındalık oldu, yüreğine sağlık 🙏
@cediosman #elazig" mesajı ile NBA'deki gururumuza destek verdi.

Cedi Osman üçlüklerini Elazığ için atacak! - Resim : 4

Alman Werder Bremen'in futbolcusu Nuri Şahin ise Cedi Osman'a "Teke tek yapsak senle boy ölçüşemem o yüzden elimden gelen tek şey bu güzel kampanyaya katılmak. Her 3 sayı için benden de aynı miktarı yaz kardeşim. ❤️" sözleri ile kampanyasını desteklediğini söyledi.

Cedi Osman üçlüklerini Elazığ için atacak! - Resim : 5

Başakşehir'den geçtiğimiz günlerde ayrılan Arda Turan da, "Güzel yürekli kardeşim. Her 3 sayı için aynı rakamı ben de bağışlıyorum. Sabaha karşı ekran başındayız. Elinizi korkak alıştırmayın. 💫" diyerek Cedi Osman'ın kampanyasına katıldı. 

Cedi Osman üçlüklerini Elazığ için atacak! - Resim : 6

Türk futbolunu Fransa'da temsil eden Yusuf Yazıcı ise "Ben de varım Cedi. Ne güzel bir kampanya. Yazın bir tek pota sözünü alırım ama." Cedi Osman'ın kampanyasına katıldı...

Cedi Osman üçlüklerini Elazığ için atacak! - Resim : 7

 

Türk Kızılay'ı Cedi Osman'ın bu kampanyasına "Desteğin için sonsuz teşekkürler Cedi. İyilik #SensizOlmaz Türkiye!" mesajı ile destek verdi...

Cedi Osman üçlüklerini Elazığ için atacak! - Resim : 8

Cedi Osman üçlüklerini Elazığ için atacak! ile ilgili etiketler Elazığ Cedi Osman deprem Cleveland Cavaliers Chicago Bulls Arda Turan Nuri Şahin ışıl alben
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.