Cedi Osman sevgilisi Ebru Şahin'i paylaştı!

Milli basketbolcu Cedi Osman ve oyuncu Ebru Şahin aşkı bir süreden beri magazin gündemini meşgul ediyor. Sürpriz aşkta yeni bir gelişme yaşandı. Cedi Osman sevgilisini ailesiyle tanıştırdı.

Ebru Şahin ile NBA'de oynayan basketbolcu Cedi Osman'ın Alaçatı’da tanıştığı ve yeni bir ilişkiye başladığı öne sürülmüştü. Şahin, Instagram hesabından ilk olarak bu iddiaları sert bir dilel yalanlamış kısa süre sonra da Cedi Osman ile dudak dudağa yakalanmıştı.

Hercai'nin güzel oyuncu yeni aşkıyla tatiline devam ediyor.

Cedi Osman sevgilisi Ebru Şahin'i paylaştı!

Cedi Osman, yeni sevgilisi Ebru Şahin ile birlikte olduğu ilk fotoğrafını paylaştı. Cedi Osman sevgilisi Ebru Şahin’i ailesiyle de tanıştırdı.

BEĞENİ YAĞDI

Cedi Osman paylaşımına kalp koyarken Şahin de yorum kısmına kalp koymayı ihmal etmedi. Cedi Osman'ın paylaşımına anında beğeni yağdı.

Cedi Osman sevgilisi Ebru Şahin'i paylaştı! - Resim : 2

Cedi Osman sevgilisi Ebru Şahin'i paylaştı! ile ilgili etiketler Cedi Osman Ebru Şahin Instagram Sosyal Medya Ebru Şahin ve Cedi Osman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.