Cedi Osman kaç yaşında

Milli basketbolcumuz Cedi Osman'ın kaç yaşında olduğu merak konusu oldu. Hayranları tarafından ilgi gören Cedi Osman kaç yaşında? Nerelidir? Merak ettiğiniz tüm bu soruların cevabını sizler için araştırdık...Cedi Osman 8 Nisan 1995 tarihinde doğmuştur.

Son zamanlarda başarısı ile kendisinden bahsettiren Cedi Osman Cleveland Cavaliers'ta forma giymektedir. Survivor canlı yayınında Acun Ilıcalı tarafından Cedi Osman'ın Instagram üzerinden takip edilmesi gereken isimlerden biri olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı'nın açıklamalarının ardından vatandaşlar Cedi Osman kimdir sorusuna daha da merak uyandırdı.

Cedi Osman kaç yaşında

CEDİ OSMAN KİMDİR?

Babası Türk, annesi Boşnak olan Cedi,1995 yılında Makedonya'nın Ohri şehrinde dünyaya geldi.Ailesiyle birlikte 1999 yılında Bosna-Hersek'in Saraybosna şehrine taşındı.

Hareketli ve hiperaktif bir çocuk olan Cedi'yi ailesi okuldan arta kalan zamanlarını değerlendirmesi için onu 6 yaşındayken KK Bosna kulübüne kayıt ettirdi.

Saraybosna'da bir gün kulübünde basketbol oynarken EuroLeague takımı Efes Pilsen scout'ları tarafından izlenip keşfedildi ve daha sonra 13 yaşındayken ailesiyle birlikte İstanbul'a getirildi.

Türkiye'ye taşındıktan sonra Türk vatandaşlığına geçen Cedi, 2007 yılından itibaren Efes alt yapısında forma giymeye başladı.

Efes alt yapısında ilk olarak küçük takımda oynayarak başladı ve en son olarak yıldız ve genç takımlarında forma giydi. Ayrıca 2010 yılında yıldız takımla beraber Türkiye Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda şampiyonluk elde etti.

Cedi Osman kaç yaşında - Resim : 2

Cedi, 2011 yılındaki Jordan Brand Classic Uluslararası Maçı'nda oynaması için çağırıldı ve Mario Hezonja ve Andrew Wiggins'inde forma giydiği Dünya takımında 27 dakika süre alıp karşılaşmayı 14 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve 6 top çalma ile tamamladı. Cedi, 2012-13 sezonunun sonlarına doğru Anadolu Efes ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı. Anadolu Efes formasıyla ilk resmî maçına 4 Mayıs 2013 tarihinde oynanan Gaziantep Basketbol karşılaşmasında çıktı. Daha sonra 18 Temmuz 2017 tarihinde NBA takımı Cleveland Cavaliers ile sözleşme imzaladı.

CEDİ OSMAN'IN BOYU KAÇ?

2.04 boyundaki basketbolcu kısa forvet pozisyonunda görev alsa da gerektiğinde şutör gard ve uzun forvet pozisyonlarında da oynayabilmektedir.

Cedi Osman kaç yaşında ile ilgili etiketler Cedi Osman NBA Basketbol kaç yaşında kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.