Cedi Osman ile Ebru Şahin'in evlendikten sonra oturacakları evin aylık kirası dudak uçuklattı

Haziran ayında NBA sezonunun bitmesinin ardından nikah masasına oturmaya hazırlanan oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu sevgilisi Cedi Osman evlendikten sonra oturacakları evi tuttu. Suadiye'de deniz manzaralı lüks bir daire kiralayan ikili kirayı peşin ödedi. İşte Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın evlendikten sonra yaşayacakları evin aylık kira ücreti...

'Hercai' dizisinde canlandırdığı 'Reyyan' karakteriyle adından söz ettiren ve şimdilerde atv'de yayınlanan 'Destan' dizisinde Akkız karakterine hayat veren 27 yaşındaki güzel oyuncu Ebru Şahin, geçtiğimiz Eylül ayında Kapadokya'da evlenme teklifi aldığı basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Haziran'da NBA sezonunun bitmesinin ardından nikâh masasına oturacağı konuşulan ikili, evlendikten sonra yaşayacakları evi şimdiden kiraladı.

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Ebru Şahin ve Cedi Osman, evlendikten sonra oturacakları evi tuttu. Yıldız basketbolcu, Suadiye’de aylık kirası 80 bin TL deniz manzaralı lüks dairenin bir yıllık kirasını da peşin ödedi.

Cedi Osman ile Ebru Şahin'in evlendikten sonra oturacakları evin aylık kirası dudak uçuklattı

AYLIK KİRASI 80 BİN TL

Eylül'e kadar Türkiye'de kalacak olan Cedi Osman, önceki gün de İstanbul'da ev arayışına girdi. Geçtiğimiz günlerde Suadiye'de deniz manzaralı bir daireyi gezen Ebru Şahin ile Cedi Osman, kira kontratını yaptı. Ünlü basketbolcu, 'peşin' hamleyle aylık kirası 100 bin TL olan ev için indirimi kaptı.


CEDİ OSMAN BİR YILLIK KİRAYI PEŞİN ÖDEDİ

Manzaralı evin kirasını bir yıllık peşin olarak ödeyen yıldız basketbolcu, aylık kirayı 80 bin TL'ye indirdi ve Cedi Osman'ın cebinden 960 bin TL çıktı. İkilinin bu hamlesi de düğünün çok yakında olacağının sinyallerini bir kez daha vermiş oldu. Çiftin bu yaz Çeşme'de ve ardından da ABD'de düğün yapacağı konuşuluyor.

Cedi Osman ile Ebru Şahin'in evlendikten sonra oturacakları evin aylık kirası dudak uçuklattı - Resim : 2

 

Cedi Osman ile Ebru Şahin'in evlendikten sonra oturacakları evin aylık kirası dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Ebru Şahin Cedi Osman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.