Cedi Osman evlenme teklifi ettiği Ebru Şahin ile ilgili ilk kez konuştu! Aşkı için öyle şeyler söyledi ki...

Yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşadığı 27 yaşındaki oyuncu sevgilisi Ebru Şahin’e geçtiğimiz hafta Kapadokya'da sürpriz evlilik teklifinde bulunarak evlilik yolunda ilk adımı atan 26 yaşındaki NBA yıldızı Cedi Osman, ilk kez konuştu.

Cedi Osman, evlilik hazırlığında olduğu oyuncu aşkı Ebru Şahin için “Onu gördüğüm gün bunu biliyordum. Yüzük geçen seneden beri bendeydi ve sonunda cesaretimi toplayıp, teklif ettim.” dedi.

Cedi Osman evlenme teklifi ettiği Ebru Şahin ile ilgili ilk kez konuştu! Aşkı için öyle şeyler söyledi ki...

Atv ekranlarında yayınlanan ve final yapan Hercai dizisindeki 'Reyyan' karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Ebru Şahin'in basketbolcu sevgilisi Cedi Osman, yaşadığı aşkla ilgili suskunluğunu sonunda bozdu.


DUYGULARINI İLK KEZ PAYLAŞTI

NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'ta yıllık yaklaşık sekiz milyon dolar kazanan ünlü basketbolcu, geçtiğimiz günlerde aşkına Kapadokya'da sürpriz bir evlilik teklifinde bulunmuştu. Beş karat ve yaklaşık 1 milyon TL'lik bir yüzükle Şahin'in önünde diz çöken dev adam, yaşadığı duyguları ilk kez paylaştı.

ebru şahin


'HAYATIMDAKİ EN GÜZEL ŞEY EBRU'

Ünlü basketbolcu, "Onu gördüğümde bir gün evleneceğimizi hissettim. Hayatımdaki en güzel şey Ebru. Yüzük geçen seneden beri bendeydi. Çok stresli günler yaşadım ve sonunda cesaretimi toplayıp, teklif ettim. Hayatımdaki en güzel olay" diyerek evlilik teklifi hikayesini anlattı.

ebru şahin

 

Cedi Osman evlenme teklifi ettiği Ebru Şahin ile ilgili ilk kez konuştu! Aşkı için öyle şeyler söyledi ki... ile ilgili etiketler Cedi Osman Ebru Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.