Cedi Osman eleştirilere dayanamayıp sosyal medya hesaplarını askıya aldı

Yunanistan yenilgisiyle 2020 Tokyo Olimpiyatları’na gidemeyen 12 Dev Adam büyük fırsatı tepti. A Milli Basketbol Takımı'nın yıldızı Cedi Osman gelen tepkiler üzerine tüm sosyal medya hesaplarını kapattı. Turnuvaya NBA oyuncularıyla dahil olan milli takımımız, eksik kadroyla Kanada'ya gelen Yunanistan'a akıl almaz şekilde yenildi, o Yunanistan finalde Çekya'dan 25 sayı fark yedi.

A Milli Takım'ın Kanada'da düzenlenen Tokyo 2020 Olimpiyat Elemeleri'nde Yunanistan'a yenilerek eve dönmesinin ardından Cedi Osman kendisini cezalandırdı! A Grubu'nda Çekya ve Uruguay'ı geçen 12 Dev Adam, turnuvaya oldukça "zayıf" bir kadroyla gelen Yunanistan'a elenince "Okyanusu geçtik derede boğulduk" ve "12 Dev Adam, Bizim Çocuklar gibi oynadı" yorumları yapılmıştı.

NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman, sosyal medyadan gelen eleştirilere bozulup hesaplarını askıya aldı. A Milli Takım, ilk yarısını 7 sayı farkla kapattığı kritik Yunan maçının 2. yarısında adeta kontak kapatmış, 81-63 kaybedilen maçta Cedi Osman sadece 4 sayı üretebilmişti.

 Cedi Osman eleştirilere dayanamayıp sosyal medya hesaplarını askıya aldı

ÖZÜR DİLERİM, HAKKINIZI HELAL EDİN

26 yaşındaki basketbolcu, sosyal medya hesabından son olarak şu sözlerle özür dilemişti:

"İlk kez giydiğim günden beri Ay-Yıldızlı formanın bende hep ayrı bir değeri olmuştur. Ne zaman bu şanlı formayı giyme fırsatı olsa hep koşa koşa ve ilk günkü heyecanla katıldım kamplara. Olimpiyat en büyük hayalimizdi, çok istedik, çok inandık, çok çalıştık... Ama olmadı. Gece yarıları kalkıp bizi ekran başında desteklediniz; hedefimiz size o mutluluğu yaşatmaktı, yapamadık. Başarıda nasıl mutluluktan payımıza düşeni alıyorsak, başarısızlıkta da sorumluluğu almak gerektiğine inanırım hep. Kendi adıma, size bu mutluluğu yaşatamadığımız için özür dilerim, hakkınızı helal edin. Çok yetenekli, her biri karakterli bir yeni jenerasyon yetişiyor. El ele çok büyük başarılara imza atacağımızı biliyorum. Siz bu takıma inanmaya devam edin. Ve bilin ki; bu şanlı formayı giyen bu ülkenin her genci, terinin son damlasına kadar mücadele etmeye devam edecek."

JAN VESELY VE ARKADAŞLAR OLİMPİYATLARDA...

Yunanistan ile Çekya arasında oynanan final maçını 97-72 kazanan Çekler, Tokyo 2020 vizesi alan ülke oldu. A Milli Takım, Jan Vesely ve arkadaşlarını grup maçında 17 sayı farkla mağlup etmişti. Hal böyle olunca kaçan fırsata yanmamak elde değil. 87-70 mağlup ettiğimiz Çekler, Sloukas, Calathes ve Mitoglu gibi birkaç isimden ibaret, eski gücünde olmayan Komşu'ya 2. yarıda karaktersiz bir oyun oynayarak eleniyor, o Yunanistan gidip bizim ezdiğimiz Çekya'dan 25 sayı fark yiyor... 

Cedi Osman eleştirilere dayanamayıp sosyal medya hesaplarını askıya aldı - Resim : 2

Cedi Osman eleştirilere dayanamayıp sosyal medya hesaplarını askıya aldı ile ilgili etiketler Cedi Osman tokyo 2020 12 dev adam A Milli Erkek Basketbol Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.