Çeçen lider Ramzan Kadirov zehirlendi mi?

Yıllardan beri Rusya’nın himayesinde olan, zaman zaman anlaşmazlıklara düşen Çeçenistan’dan önemli bir iddia geldi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmek için,Moskova’ya gitmeye hazırlanan Ramzan Kadirov’un önceki gün koronavirüse yakalandığı yazılmıştı.

Bugün ise Çeçenistan kaynakları Kadirov’un Moskova'ya gitmeden önce zehirlendiğini iddia ettiler.Kadirov'un sağlık durumuna ilişkin ise net bir açıklama yapılmadı.

Çeçen lider Ramzan Kadirov zehirlendi mi?

KADİROV PUTİN’E KARŞI ÇIKMIŞTI!
Rus yönetimi altındaki Çeçenistan’ın lideri Ramazan Kadirov, bundan 15 gün önce koronavirüs nedeni ile Putin’le ters düşerek sınırları kapatacağını söylemişti.

İLK TEPKİ BAŞBAKAN MİŞUSTİN’DEN GELMİŞTİ!
Kadirov’un halk sağlığı gerekçesiye sağlık ve gıda sevkiyatı amaçlı giriş çıkışlar hariç komşu bölgelerle sınırı kapattığını açıklamasına ilk tepki, Başbakan Mihail Mişustin’den gelmişti. Kremlin sözcüsü Peskov ise, “Başbakan ile Kadirov arsında görüş ayrılığı görmediğini” bildirilmişti.

PUTİN TARAFINDAN ELEŞTİRİLMİŞTİ!
Ramazan Kadirov, koronavirüs salgını nedeniyle sınırları komşu bölgelere kapatınca, Putin tarafından isim vermeden eleştirilmişti. Putin valilerle yaptığı bir toplantıda, “Federal bölgelerin koronavirüs nedeniyle kapatılması kabul edilemez.” şeklinde konuşmuştu.

Çeçen lider Ramzan Kadirov zehirlendi mi? - Resim : 2

SADAKATİNİ “BEN PUTİN’İN PİYADESİYİM” DİYEREK GÖSTERMİŞTİ!
Ramazan Kadirov, Putin’in bu açıklaması üzerine yerel bir televizyon kanalına çıktı. Kadirov,yaptığı konuşmada sadakatini “Ben Putin’in piyadesiyim” diyerek devlet başkanının aldığı bütün kararlara kayıtsız şartsız boyun eğeceğini söyleyerek gösterdi.

KADİROV’DAN ÇİRKİN BENZETME!
Kadirov, eleştirilerin üzerine daha da ileri giderek, Putin’e sadakati Allah’a iman ile bir tuttu. Çeçenistan’ın sahip olduğu her şeyi Rusya’nın ve Putin’in verdiğini söyleyen Kadirov, “Bunu kabul etmeyen Allah’ı da kabul etmiyor demektir” ifadesinde bulundu.

KADİROV’UN EVİ KURŞUNLANMIŞTI!
Çeçenistan’ın Rusya yanlısı lideri Ramazan Kadirov’un Çeçenistan’ın başkenti Grozni’de bulunan evi 11 ay önce kurşunlanmıştı.

Çeçen lider Ramzan Kadirov zehirlendi mi? ile ilgili etiketler Putin ramzan kadirov çeçenistan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.