Ceceli'nin eşi akıl hocası Ahmed Hulusi'nin dizlerinde!

Ahmed Hulusi şarkıcı Mustafa Ceceli'nin akıl hocası olarak tanınıyor. Ceceli ve Selin İmer sık sık Ahmed Hulusi'yi ziyaret için ABD'ye gidiyordu. Bu ziyaretlerin birinde karşılaşıp tanıştılar. İkili arasında burada başlayan elektriklenme Ceceli'nin eşinden ayrılması ile sonuçlandı. Ceceli-İmer aşkının en yakın tanığı ise birlikte Ahmed Hulusi'yi ziyaret eden şarkıcı Bengü idi. İkili evlendikten sonra Hulusi'yi ziyarete gittiler. Selin İmer bu ziyarette Ceceli ile tanışmalarına vesile olan hocanın dizlerine yatıp poz verdi. Bu sırada Ahmed Hulusi'nin İmer'in yanaklarını okşaması dikkat çekti... Mustafa Ceceli ise bu sıcak gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamada "Eşim Selin Hanımla bizi Ahmed Hulusi tanıştırmadı" dedi.

Ahmed Hulusi'nin sohbetlerine katılmak için sık sık Amerika'ya giden Selin İmer, eşi Mustafa Ceceli ile bu sohbetler sırasında tanışmıştı.

İkilinin ilişkisi ortaya çıkınca Ceceli, eşi Sinem Gedik'ten yıldırım hızıyla boşandı. Çok kısa bir süre sonra da Selin İmer ile nikah masasına oturdu.

Magazin dünyası Mustafa Ceceli ve Selin İmer'in sürpriz aşkına şaşıp kalırken, bir isim için bu hiç de sürpriz değildi.

O da şarkıcı Bengü.

bengA_selin_ceceli

Bengü'nün Mustafa Ceceli ve Selin İmer'in aşkına en başından beri şahit olduğu ortaya çıkan bir fotoğrafla anlaşıldı.

Duymayan Kalmasın'ın haberine göre, Mustafa Ceceli ve Selin İmer evlenmeden önce Bengü ile birlikte Ahmed Hulûsi'nin Amerika'daki evine gidip tasavvuf ve hayatın sırları hakkında sohbet ediyordu.

Ortaya çıkan bir başka fotoğraf daha var.

O da Mustafa Ceceli'nin yeni eşi Selin İmer ile hocası Ahmed Hulusi arasındaki samimiyet.

selin_imer_ahmed_hulusi

Fotoğrafta Selin İmer'in hocasının dizlerine yaslandığı, Ahmed Hulusi'nin de o sırada Ceceli'nin eşinin yüzünü okşadığı görülüyor.

O sırada Selin İmer'in elini bir kadının tuttuğu görülüyor. Ancak o kişinin kim olduğu bilinmiyor.

ahmed_hulusi_selin_imer

Bu arada Mustafa Ceceli'den, Selin İmer ile tanışmaları hakkında bir açıklama geldi.

Fotoğraflarda dikkat çeken ayrıntılardan biri de geçen sezon Mustafa Ceceli ile program yapan Bengü'nün sohbet sırasında çiftin yanında olmasıydı.

Bu fotoğrafların yayınlanmasının ardından Mustafa Ceceli bir açıklama yaptı:

mustafa_ceceli

MUSTAFA CECELİ: BİZİ AHMED HULİSİ TANIŞTIRMADI

"Bir süredir şahsım ve eşim Selin Hanım ile ilgili yürütülmeye çalışılan ‘kötü niyetli ve taraflı’ algı operasyonunun farkındayım. Bu konuyla ilgili olarak son kez yaptığım bu açıklamadan sonra artık tüm hukuki haklarımı da kullanacağımı belirtmek istiyorum.

İtham edildiği üzere; Beni, eşim Selin Hanım ile Ahmed Hulusi tanıştırmadı. Selin Hanım ile birbirimizi arkadaş ortamında tanıdık.

‘İyi ki tanıdım’ dediğim eşim Selin Hanım ile 10 Temmuz’da evlendik. Artık herkesin bu evliliğe saygı duymasını ve bizi bize bırakmasını istiyorum.. Bu işi malzeme olarak kullanmak isteyen insanlar kötü niyetlerini belli ederken, işin içine başka isimleri de katarak mevcut kendi gerçekliğini gözden kaçırmaktadır. Ama şu unutulmamalıdır ki,gerçekler er ya da geç ortaya çıkacaktır.
MUSTAFA CECELİ"

AHMED HULUSİ KİM?

Asıl adı Ahmed Hulusi Akten (72 yaşında). 21 Ocak 1945’de İstanbul, Cerrahpaşa'da doğdu.

Geçmişte Yeni İstanbul, Zaman, Akşam, Milli Gazete gibi gazetelerde çalışmış.

İlk kitaplarını Hulusi Akten adıyla bastıran Hulusi'nin bugün Amerika’da Güney Karolina’da yaşadığı tahmin ediliyor.

Biyografisinde "Din konusuna önce Diyanet'in yayınladığı on bir ciltlik Sahih-i Buhari tercümesini, sonra tüm Kütüb-i Sitte'yi ve Elmalılı Hamdi Yazır'ın "Hak Dini Kur'an Dili" isimli tefsirini okuyarak girmiştir. 1970 yılında Akşam Gazetesi'nde çalışırken ruh ve ruh çağırmalar konusunu incelemeye almış ve bu konuyu "Ruh İnsan Cin" kitabında yayınlamıştır" ifadeleri yer alıyor.

Ceceli'nin eşi akıl hocası Ahmed Hulusi'nin dizlerinde! ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli Bengü selin imer ahmed hulusi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.