Cebimdeki Yabancı filminin oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor?

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmesiyle birlikte başlayan hikayeyi anlatan Cebimdeki Yabancı vatandaşlarımız tarafından merakla araştırılıyor. Oyun oldukça basittir; herkes telefonlarını masaya koyacak, gelen her mesaj ve bildirim yüksek sesle okunacaktır. Başrolünde Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu gibi isimlerin olduğu film internet üzerinden çokça araştırılmakta. Bu film hakkında merak edilenleri vatandaşlarımız için derledik. Cebimdeki Yabancı filminin konusu nedir Kimler oynuyor? Detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Cep telefonlarının hayatımıza girmesiyle beraber, kimi özel belgelerimizi ve şahsi yazışmalarımızda bu teknolojik alette muhafaza etmeye başladık. Cebimdeki Yabancı filmi ise, cep telefonlarının hayatımıza girmesiyle beraber yaşadığımız birbirimize yabancılaşmayı konu alıyor. Bir İtalyan filmi olan "Perfetti Sconosciuti" uyarlaması olan film vatandaşlarımız tarafından merakla edilmekte. Başrollerinde birçok ünlü ismi bulunduran filmin başrollerinde, Şebnem Bozoklu, Şükrü Özyıldız, Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak gibi isimler yer alıyor. Cebimdeki Yabancı filminin konusu nedir? Kimler oynuyor? Detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Cebimdeki_YabancA_filminin_konusu_nedir

CEBİMDEKİ YABANCI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça basittir; herkes telefonlarını masaya koyacak, gelen her mesaj ve bildirim yüksek sesle okunacaktır. Yedi dostun maskelerinin ardındaki hayatlarını ile cep telefonlarını ortaya koymaları ilişki dengelerini altüst eder. Bunca zaman çok yakın dost olduklarını düşünün grup aslında birbirlerine yabancıdır.

cebAmdeki_yabancA

Cep telefonlarının hayatımıza girişiyle birlikte yaşadığımız birbirimize yabancılaşmayı anlatan ve İtalyan filmi ‘Perfetti Sconosciuti'nin yerli uyarlaması olan filmle ilgili konuşan Özpetek, “Bu filmin haklarını ilk çıktığı gün aldım. Benden sonra tüm dünya aldı. O yüzden kendimi çok kurnaz hissediyorum. 30-40 kere izledim. Hâlâ da izleyebilirim” dedi.

“Cebimdeki Yabancı” filmi, cep telefonlarının hayatımıza girmesiyle birlikte toplumu birbirine karşı yabancılaşması kara mizah yoluyla masaya yatırılıyor.

AaAlar_Aorumlu

ÇAĞLAR ÇORUMLU KİMDİR?

Çağlar Çorumlu, 4 Aralık 1977'de Merzifon'da doğmuştur. Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. Eğitimci bir aileden gelen Çağlar Çorumlu'nun annesi ve babası öğretmendir. 1994 yılında, Merzifon Lisesi'nden mezun oldu. Daha sonra, Eskişehir'e yerleşti. 2000 yılında Anadolu Üniversitesi ‘Turizm ve Otel İşletmeciliği' bölümünden mezun oldu. Eskişehir'de yaşadığı yıllarda, okuduğu üniversitenin ‘tiyatro kulübü'ne katıldı. Kendisindeki oyunculuk yeteneğini ilk olarak, bu tiyatro kulübünün yönetmeni olan Tolga Evren'in desteği ile fark etti. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra, tiyatro eğitimi almak ve tiyatro hayatına profesyonel olarak devam etmek için 2000 yılında İstanbul'a yerleşti. Bir yıl ‘MSM ACTOR STUDIO‘da tiyatro eğitimi aldı ve 2001 yılında mezun oldu.

Mezun olduktan sonra, hemen televizyon ve tiyatro sektöründe kendine yer buldu. Profesyonel olarak çalıştığı ilk tiyatro olan Kabare Taksim'e katıldı. Ardından, Kabare Taksim ekibinin yaptığı bir dizi olan 7 Numara dizisinde ‘Yusuf Güdük' karakterini canlandırdı. Kabare Taksim'den sonra ‘Komedi Kılçık' adlı grupta kabare oyunculuğu yapmaya devam etti. Daha sonra, 2007 yılında İstanbul Efendisi adlı oyun ile İstanbul Şehir Tiyatroları'na katıldı. 2013 yılında, altı yıl oyuncu olarak çalıştığı bu kurumdan istifa etti. Yine 2013 yılında kendi tiyatrosu TiyatrOPS'u kurdu. Yazar Koffi Kwahulé'nin ‘Big Shoot' adlı oyunu TiyatrOPS tarafından 18 Ocak 2014 tarihinde sahneye konmuştur.

Çağlar Çorumlu, tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, 2001 yılından bu yana pek çok dizide ve sinema filminde rol aldı. Ayrıca, animasyon ve reklam dublaj çalışması da yapmaktadır. Çağan Irmak'ın 2010 yılı yapımı ‘Prensesin Uykusu' adlı filmindeki ‘Aziz' karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiş ve övgüye layık görülmüştür. Ayrıca 2012 yılında 16. Yapı Kredi Afife Jale Tiyatro Ödülleri'nde, ‘Şark Dişçisi' adlı oyunda Taparnigos rolü ile ‘Yılın En Başarılı Müzikal Komedi Erkek Oyuncusu' ödülüne layık görüldü.Çağlar Çorumlu, 2012 yılında Gaye Çorumlu ile evlenmiştir.

LEYLA_LYDIA_TUAUTLU

LEYLA LYDIA TUĞUTLU KİMDİR?

Leyla Lydia Tuğutlu, 29 Ekim 1989 tarihinde Almanya’nın Berlin şehrinde dünyaya geldi. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızı olan Leyla Lydia Tuğutlu, ilkokula Türkiye’de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatuvara da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuvarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi’nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Es-Es dizisinde İrem karakterini canlandırdı. atv’de yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırdı. Ardından Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırdı. Delibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaştı. Sonra ise Tatlı İntikam dizisinde Pelin karakterini ve Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Derin karakterini canlandırdı.

SERKAN_ALTUNORAK

SERKAN ALTUNORAK KİMDİR?

Serkan Altunorak, 24 Aralık 1976 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi.

Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nde konservatuvarin güzel sanatlar bölümünü bitirdi.

1999 yılında Ayrılsak da Beraberiz'de Unisex Bekir, 2006 yılında İmkansız Aşk'ta Cem, yine 2006 yılında Gomeda'da Tolga, 2007 yılında Kara Duvak'ta Merdan'ı canlandıran oyuncu, 2008 yılında ise Sınıf dizisinde Umut karakterini ve DOT'ta Kürklü Merkür oyununda Eliot karakterini canlandırdı. Bu aralarda Melekler Korusun adlı dizide bir konservatuvar öğretmenini canlandırdı. Ayrıca Dot'un bu sezon yine çok ses getirecek oyunu Shopping and f***ing oyununda oynamaktadır.

Fatih Akın'ın Sezen Aksu'nun Yanmışım Sönmüşüm Ben şarkısına çektiği klipte rol aldı. Yaseminname, Çocuklar Duymasın ve Karım ve Annem dizilerinde de konuk oyuncu olarak rol almışlığı vardır.

2006 yılının ekim ayında, Ebru Gündeş ile birlikte rol aldığı İmkansız Aşk dizisinin bir sahnesinde rol gereği rus ruleti oynaması gerekiyordu. Tabancayı kafasına dayayan Serkan Altunorak, tetiği çektiği anda kanlar içinde yere yığılmıştı. Kuru sıkı tabancanın dolu unutulması yüzünden ağır yaralandı ve uzun süre tedavi gördü. Dizi ise yayından kaldırıldı.

2011 yılında Bir Günah Gibi dizisinde Suat karakterini oynamıştır. Yine aynı yıl yayın hayatına başlayan Muhteşem Yüzyıl adlı diziye üçüncü sezonda Taşlıcalı Yahya rolü ile dahil olmuştur.

Cebimdeki Yabancı filminin oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? ile ilgili etiketler cebimdeki yabancı filmi konusu nedir kimler oynuyor cebimdeki yabancı filminin konusu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.