Cebeci'de denize girmek yasak mı? 25 Temmuz Pazar Cebeci sahillerinde denize girmek yasaklandı mı?

Kocaeli’nin en çok kullanılan sahillerinde biri olan Cebeci’de denize girmek yasak mı? Yoğun dalga ve akıntısı ile ünlü olan Cebeci sahilleri konusunda Kaymakamlık tarafından bir son dakika kararı alındı. Peki, 25 Temmuz Pazar Cebeci sahillerinde denize girmek yasaklandı mı?

Kaymakamlık tarafından Cebeci sahillerinde denize girenler için üzücü bir haber geldi. Sıcak yaz günlerinde denize girerek serinlemek isteyen vatandaşlara bu haberi Kaymakamlık verdi. Peki, Cebeci’de denize girmek yasaklandı mı?

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, Meteoroloji’den gelen son bilgilere göre, bölgede rüzgarın kuzey doğudan 3 ila 5, dalga yüksekliğinin 1 ila 2 metre olacağı rüzgarın öğle saatlerinden itibaren daha şiddetli eseceği ve dalga yüksekliğinin de buna bağlı olarak artacağının tahmin edildiği belirtildi.

25 Temmuz Pazar Cebeci’de Denize Girmek Yasak Mı?

Cebeci Sahil Güvenlik Komutanlığı ve plajlarda görevli cankurtaranlar alınan anlık hava deniz durumuna ilişkin raporlar doğrultusunda Cebeci plajlarında hali hazırda 1 ila 2 metre arasında olduğu tespit edildi. Buna göre; 24 Temmuz Cumartesi günü Cebeci sahillerinde yoğun dalga ve akıntı nedeniyle vatandaşlarımızın can emniyetini korumak aracıyla gün boyu denize girmek yasaklandı.

Cebeci'de denize girmek yasak mı? 25 Temmuz Pazar Cebeci sahillerinde denize girmek yasaklandı mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporları ve bölgedeki hava/deniz durumunun değerlendirilmesi neticesinde kaymakamlık tarafından alınan karar doğrultusunda 25 Temmuz 2021 Pazar günü, Kandıra ilçesine bağlı Cebeci sahillerindeki yoğun dalga ve akıntı nedeniyle vatandaşların can emniyetini korumak amacıyla gün boyu denize girmek yeniden yasaklandı.

Cebeci'de denize girmek yasak mı? 25 Temmuz Pazar Cebeci sahillerinde denize girmek yasaklandı mı? ile ilgili etiketler Deniz cebeci sahil yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.