Çaykur Rizespor'u son 2 maça Mehmet Ali Karaca hazırlayacak

Ünal Karaman'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için Stjepan Tomas’la anlaşan Çaykur Rizespor, Süper Lig’in son iki haftasında kalan maçlara teknik direktör Mehmet Ali Karaca yönetiminde hazırlanacak.

Kulüpten bugün yapılan açıklamada, takımın Süper Lig’in son iki haftasında kalan maçlara teknik direktör Mehmet Ali Karaca yönetiminde hazırlanacağı belirtildi. Karaca’nın yardımcılıklarını Ersin Aka, Hikmet Yunus Kaya ve kaleci antrenörü Muhammet Köseoğlu, yapacak.

Çaykur Rizespor'u son 2 maça Mehmet Ali Karaca hazırlayacak

Çaykur Rizespor dün Ünal Karaman'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna prensipte anlaşılan Stjepan Tomas'ın getirildiğini ve Hırvat hocanın önümüzdeki sezon görevi alacağını açıklamıştı.

Çaykur Rizespor'u son 2 maça Mehmet Ali Karaca hazırlayacak ile ilgili etiketler Çaykur Rizespor Çaykur Stjepan Tomas Çaykur Rizespor Mehmet Ali Karaca teknik direktör
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.