Çaykur Rizespor'dan flaş Vedat Muriqi açıklaması!

İsmi Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Çaykur Rizespor'un golcüsü Vedat Muriqi hakkında Sportif Direktör Yılmaz Bal tarafından bir transfer açıklaması yapıldı.

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, ismi Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir ve Toulouse ile anılan Vedat Muriqi konusunda transfer açıklaması yaptı.

A Spor'a özel açıklamalarda bulunan Yılmaz Bal, Muriqi için 10 milyon euro istediklerini tekrarladı ve istedikleri rakam gelmezse oyuncularını bırakmayacaklarını söyledi.

Yılmaz Bal açıklamasında, "Abdurrahim Albayrak 3 milyon euro verdi. 3 milyon Euro'ya Vedat Muriç'i vermeyeceğiz. Vedat ile zaten görüşmelerimiz sürüyor. Bize diyor ki; 'Rizespor'un menfaatleri ile benim menfaatleri örtüşecekse bu transfer olsun' Türkiye'den iki teklif (Galatasaray, Fenerbahçe) yurt dışından bir teklif (Touolouse) var. İstediğimiz teklif gelmezse Vedat Muriqi takımda kalacak. Vedat Muriqi için 10 milyon euro istiyoruz. Muriqi'yi 500 bin euroya almıştık, 10 milyon euroluk talebimiz var" sözlerini kullandı.

Çaykur Rizespor'dan flaş Vedat Muriqi açıklaması! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.