Çaykur Rizespor yönetimi teknik direktör Bülent Uygun'la yolları ayırdı

Süper Lig'e 6 haftada 1 beraberlikle başlayan ve son olarak evinde Altay'a 2-1 mağlup olan Çaykur Rizespor'da fatura teknik direktör Bülent Uygun'a kesildi. Karadeniz ekibi tecrübeli çalıştırıcıyla yolların ayrıldığını açıkladı. Fransız santrfor Loic Remy, ayrılığa çok sevindi.

Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun dönemi sona erdi... Geçen sezon 2. yarının ortalarında eski yönetim tarafında göreve getirilen tecrübeli çalıştırıcı, 2021-22 sezonunun ilk 6 haftasındaki kötü performans sonrası koltuğundan oldu. Karadeniz ekibi Uygun'la karşılıklı anlaşmaya varılarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Bülent Uygun "baba ocağı" dediği Rize ekibine Avrupa hayalleriyle gelmişti. Atmacaları'ı potansiyeline ulaştırma hedefiyle kolları sıvayan ve geçen sezon takımı küme düşmekten kurtaran Uygun, yeni başkan Tahir Kıran'la birlikte görevine devam etmişti.

Takımda köklü değişime giden ve sezona hazır giremeyen Çaykur Rizespor, oynadığı 6 maçın 5'ini kaybetti, sadece iç sahada Karagümrük'le golsüz berabere kaldı. Son olarak dün evinde Altay'a 2-1 mağlup olan Karadeniz ekibinde tribünlerde "Bülent istifa!" sesleri duyulmuştu.

MİLLİ TAKIM ARASINI BEKLİYORDU...

Tecrübeli çalıştırıcı ise basın toplantısında "Bir dahaki milli maç arasına kadarki süreçte toplayabildiğimiz kadar puanları toplayıp o zamanki süreci de doğru bir şekilde geçerek, çok daha iyi yerlere, serileri yakalayarak devam etmek istiyoruz. Çok iyi bir kadroya sahibiz. Bunu bugün ki maçtan sonrada gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. O yüzden futbolcu kardeşlerimi, mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Kaybettik, taraftarımızdan da bu anlamda özür diliyoruz" demiş ve yönetimle bugün bir görüşme gerçekleştireceğini de sözlerine eklemişti.

 

Çaykur Rizespor yönetimi teknik direktör Bülent Uygun'la yolları ayırdı

MAÇA BİLEREK ÇIKMIYOR SUÇLAMASI

Çaykur Rizespor'un Fransız santrforu Loic Remy, ayrılığın ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Bülent Uygun, Altay maçı öncesi ve sonrasında yıldız ismin maçlara bilerek çıkmadığını ima etmişti.

Remy, Türkçe olarak yaptığı paylaşımında “Hile yapan bir yalan, onu şaşırtan bir gerçekten daha iyidir. Sahte gerçekler ve gerçek yalanlar vardır. Dürüstlük adına doğruyu söyle” ifadelerini kullandı.

Uygun yıldız futbolcu hakkında "Takımdan gitmesini istediğimiz adamlar vardı, hatta Remy ‘Ben gidiyorum' dedi, sonra dedi ki ‘Ben bu paralara yer bulamam' gerisin geri geldi. İdmana çık dedik çıkmadı, ‘Sakatım' dedi ‘Sahada çukur var' dedi. Hatta 1-2 oyuncu ‘Hoca gider nasılsa Türkiye'de sistem böyledir' dedi" ifadelerini kullanmıştı.

Çaykur Rizespor yönetimi teknik direktör Bülent Uygun'la yolları ayırdı ile ilgili etiketler Bülent Uygun Çaykur Rizespor Tahir Kıran Loic Remy
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.