Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor'dan Kubilay Kanatsızkuş’u kadrosuna kattı

Çaykur Rizespor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’dan transfer ettiği Kubilay Kanatsızkuş ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Malatya ekibini çalıştırdığı dönem Bursaspor'dan kadroya dahil ettiği Kubilay, bu sezon 13 Süper Lig maçında 1 gol atabildi. Karadeniz ekibi ara transfer döneminde Trabzonspor'dan Yusuf Sarı'yı da kadrosuna katmıştı.

Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor’dan Kubilay Kanatsızkuş'u transfer etti.

Çaykur Didi Stadyumu’nda Çaykur Rizespor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu'nun katıldığı imza töreninde,  24 yaşındaki hücum oyuncusu ile 3.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “24 yaşındaki hücum oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş, Çaykur Didi Stadyumu’nda başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Selim Selimoğlu'nun katıldığı imza töreninde kendisini yeşil-mavili renklere bağlayan imzayı attı. Kubilay Kanatsızkuş’a kulübümüze "Hoş geldin" diyor, kendisine başarılar diliyoruz” denildi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Malatya ekibini çalıştırdığı dönem Bursaspor'dan kadroya dahil ettiği Kubilay, bu sezon 13 Süper Lig maçında 1 gol atabildi. Karadeniz ekibi ara transfer döneminde Trabzonspor'dan Yusuf Sarı'yı da kadrosuna katmıştı.

 

Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor'dan Kubilay Kanatsızkuş’u kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Çaykur Rizespor Hamza Hamzaoğlu kubilay kanatsızkuş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.