Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi!

Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadele Trabzonspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 7. hafta maçında Çaykur Rizespor, evinde Trabzonspor'u konuk etti. 

Yoğun yağış altında ve oldukça ağır bir zeminde oynanan mücadele Trabzonspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Ev sahibi ekibin golünü 23. dakikada Melnjak, Trabzonspor'un gollerini ise 73. dakikada Sörloth ve 90. dakikada Nwaekeme kaydetti.

Maçın önemli anları:

ÇAYKUR RİZESPOR 1 - 2 TRABZONSPOR

90' GOL! Uğurcan Çakır'ın kullandığı uzun vuruşta Sörloth topu kafayla indirdi. Ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Nwakaeme yakın köşeye yerden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

86' Kaleye çok uzak bir mesafede topla buluşan Sturridge sol ayağıyla etkili bir vuruş yaptı ama top üst direğe çarpıp oyun alanını terketti.

80' Son çizgiden gelen pası ceza sahasının sağ çaprazında kontrol eden Oğulcan Çağlayan havalanan topa sert bir vuruş yaptı ancak meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.

73' GOL! Sturridge'in sağ kanattan yaptığı ortada savunmanın arkasına sarkan Sörloth güzel bir kafa vuruşuyla skora dengeyi getirdi.

59' Savunmanın arkasına atılan uzun topta Oğulcan, kaleciyle karşı karşıya kaldı ama vuruşunda Uğurcan yine gole izin vermedi.

56' Boldrin'in kullandığı serbest vuruşta Çaykur Rizesporlu futbolculardan kafa vuruşu geldi ama kaleci Uğurcan sağına uzanarak harika bir kurtarışa imza attı.

49' Ceza sahasının sağ tarafında topla buluşan Sosa, Abdulkadir Parmak'ı topla buluşturdu. Abdulkadir'in müsait durumda yaptığı vuruş az farkla dışarı gitti.

İkinci yarı başladı...

İlk yarı sona erdi...

39' Hosseini'nin hatasıyla topla buluşup sağ taraftan ceza sahasına giren Samudio çaprazdan kaleyi düşündü ancak top uzak köşede yandan dışarı gitti.

23' GOL! Ceza yayının hemen gerisinde kaleye sırtı dönük olarak topla buluşan Melnjak sol tarafından döndü ve sağ ayağıyla şutunu atarak harika bir gole imza attı.

9' Boldrin'in kullandığı köşe vuruşunda top kavis aldı ve arka direğe açıldı ancak kaleci Uğurcan parmaklarının ucuyla topa müdahale ederek Çaykur Rizesporlu futbolcuların topu boş kaleye göndermesine izin vermedi.

İlk düdük çaldı ve maç başladı...

İLK 11'LER:

Çaykur Rizespor: Gökhan, Moroziuk, Chatziisaias, Diomande, Melnjak, Talbi, Abdullah, Attamah, Boldrin, Oğulcan, Samudio

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Obi Mikel, Abdulkadir Parmak, Sosa, Kamil Ahmet, Nwakaeme, Sörloth

 

Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi! ile ilgili etiketler Trabzonspor Süper Lig Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.