Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun çevrecilere tahammül edemedi

Teknik direktör Bülent Uygun, Bodrum'da çevrecilerin eyleminden rahatsız oldu. "Bir huzur bırakmadınız kahvaltı yapalım, gidin eyleminizi başka yerde yapın" diyerek çevrecilerin üzerine yürüyen tecrübeli çalıştırıcı kaba saba tavırlarıyla dikkat çekti.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Bodrum'da çevrecilerle tartışma yaşadı. Denize sıfır 4 dönümlük araziyi işgal ederek 2005 yılından bu yana restoran, beach clup, iskele, su sporları ve bar olarak kullanan özel bir butik otelin işgal ettiği alan ile ilgili dava açılmıştı. 

Peynirçiçeği Gündoğan Gönüllüleri Derneği, "otel tarafından 16 yıldır işgal altında olan" yerin hukuk mücadelesi sonucunda kazanıldığını belirterek boşaltılmasını istedi. Dernek başkanı Sema Höcek, Bodrum Kent Konseyi üyeleri ve çevreciler bugün basın açıklaması yaparken o sırada otel çalışanlarının Höcek'i engellemeye çalışınca gerginlik yaşandı. Oteldeki aşçı, garson ve özel güvenlikçilerin çevrecileri itekleyerek sahilden uzaklaştırmaları üzerine otele jandarma çağrıldı.

Sözcü'nün haberine göre; bu sırda otelde kızı ve eşiyle birlikte tatil yapan Bülent Uygun "Bir huzur bırakmadınız kahvaltı yapalım, gidin eyleminizi başka yerde yapın" diyerek çevrecilere tepki gösterdi. Çevrecilerle sert tartışmalara giren Uygun'u eşide sakinleştiremedi.  

Uygun'un çevrecilere yönelik "Burada böyle kalabalık duramazsınız. Bende sizden rahatsızım. Ne kabarıyorsun? Burası dağ başı mı? Boş boş konuşuyorsun, yürü. Başkasının yerini işgal ediyorsunuz. Terbiyesizler. Hangi belediye yapmadıysa git ona söyle, görevini yapmayan belediyeye söyle. Buraya gelmişsiniz oteli işgal ediyorsunuz. Git belediyeye şikayet et. Hadi kardeşim hadi yürü, baba hadii… Gelmiş bir de bana terbiyesiz diyor. Yürüü… Benim eski halimi biliyormuş… Açıklama yaptınız mı? Çıkın gidin. Gidin belediyeye, bilmem kime şikayet edin ben burada müşteriyim. Kendinize göre protesto yapıyorsunuz. Ne güzel dünya be. Yaptın açıklamayı yürü git, git belediyeye şikayet et, yürü git lan be. Konuşmayın be" dediği duyuldu. 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun çevrecilere tahammül edemedi

BİR SPOR ADAMINA YAKIŞTIRAMADIK

Bodrum Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Güney Şirin yaptığı açıklamada “Bodrum'un birçok yerinde olduğu gibi burası da işgal edilmiş. Denizin içine beton yapılar yapılmıştır. Deniz ekosistemini hiçe sayılmış, halkın ortak kullanım alanı halka kapatılmıştır. Bizler bu hukuksuzluğu ve mahkeme kararını dile getirmek için gittiğimizde en çok tepkiyi gösteren de maalesef halkın yakından tanıdığı eski milli futbolcu, spor adamı Bülent Uygun’un olması içimizdeki Fenerbahçe taraftarlarını çok üzmüştür. 2005 den bu yana bodrumda ki tüm yöneticiler suç işlemiş, suçları yanlarına kar kalmıştır. Bodrum'daki sivil toplum örgütleri olarak işgallere karşı mücadelemiz sürecektir” dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun çevrecilere tahammül edemedi ile ilgili etiketler Bülent Uygun Bodrum Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.