Çaykur Rizespor Mersin İdman Yurdu maç özeti ve golleri izle

Çaykur Rizespor Mersin İdman Yurdu maç özeti ve gollerin yer aldığı haberimizde karşılaşmanın geniş özetine ulaşabilirsiniz. Karşılaşma 2-0 Rizespor üstünlüğüyle sona erdi. İşte maç özeti ve goller.

Çaykur Rizespor Mersin İdman Yurdu maç özeti ve gollerin yer aldığı haberimizde karşılaşmanın geniş özetine ulaşabilirsiniz. Karşılaşma 2-0 Rizespor üstünlüğüyle sona erdi. İşte maç özeti ve goller.

ÇAYKUR RİZESPOR MERSİN İDMAN YURDU MAÇ ÖZETİ

Düşme hattının bir basamak üstündeki Çaykur Rizespor ile düşme hatttının dibindeki Mersin İdman Yurdu arasındaki karşılaşma nefesleri kesti. Düşme hattını yakından ilgilendiren maçın özet görüntüleri ve goller haberimizde. Maç özeti, tartışmalı pozisyonlar ve gollerin videosu haberimizde.

MERSİN İDMAN YURDU LİGDEN DÜŞTÜ

Maça kontrollü başlayan ve rakibi karşısında baskı kuran Çaykur Rizespor aradığı golü 22. dakikada Ahmet İlhan Özek ile buldu. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

İkinci yarıda da oyuna belirgin bir şekilde Çaykur Rizespor hakim oldu. Mersin İdman Yurdu gol pozisyonu bulmakta zorlanırken, Çaykur Rizespor 74. dakikada Mehmet Akyüz ile aradığı golü buldu. Uzun yıllar Beşiktaş formasıyla şans bulamayan Mehmet Akyüz teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde istediği form grafiğini yakalayacak mı?

Hakem son düdüğü çalarken, karşılaşma 2-0 Çaykur Rizespor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Rizespor bu sonuçla puanını 34'e çıkararak maç fazlasıyla 13. sıraya yükseldi. Mersin ise haftayı 21 puanla puna cetvelinin en altında tamamladı.

Çaykur Rizespor Mersin İdman Yurdu maç özeti başlığını taşıyan haberimiz bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Golleri ve maçın geniş özetini yayıncı kuruluş ligtv.com.tr'yi ziyaret ederek izleyibilirsiniz.

Çaykur Rizespor Mersin İdman Yurdu maç özeti ve golleri izle ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.