Çaykur Rizespor'da pozitif vaka sayısı 2'ye çıktı

Çaykur Rizespor'dan koronavirüs vaka sayısı 2'ye çıktı. Karadeniz ekibinde Yeni Malatyaspor deplasmanı öncesi yapılan Covid-19 PCR testleri sonucu 1 futbolcunun daha testinin pozitif çıktığı açıklandı. Öte yandan, Karadeni ekibinde teknik direktör Stjepan Tomas'la şimdilik yola devam kararı ağır basıyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 1-0 mağlup olarak turnuvaya son 16 turunda veda eden Çaykur Rizespor, Rize'ye döndü. Süper Lig'in 19. hatasında pazar günü oynanacak Yeni Malatyaspor maçı öncesi yapılan rutin Covid-19 PCR testlerinde bir futbolcuda koronavirüs saptandı. 

Karadeniz ekibi, yaptığı açıklama futbolcunun hemen izole edildiğini duyurdu. Çaykur Rizespor'da vaka sayısı 2 futbolcuya yükselmiş oldu. Ocak ayında 8 maç oynayacak olan ve bu maçların 4'ünü (3 lig, 1 Kupa) geride bırakan Mavi-Yeşilli ekip yoğun maç ve antrenman programına ara vermeden devam ediyor. Teknik direktör Stjepan Tomas yönetiminde ve yağmur altında gerçekleştirilen idmanda, Beşiktaş maçında oynayan futbolcular yenileme koşusu yapıp salon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı.

Çaykur Rizespor'da pozitif vaka sayısı 2'ye çıktı

STJEPAN TOMAS'LA YOLA DEVAM

Süper Lig'de 4 maçtır kazanamayan ve 6-0'lık Beşiktaş mağlubiyetinin ardından koltuğu iyice sallanmaya başlayan Sırp teknik adam Stjepan Tomas'la yolların ayrılacağı iddiaları yalanlandı. Karadeniz ekibinde başkan Hasan Kartal'a yakın kaynaklar Tomas'la şimdilik herhangi bir ayrılığın söz konusu olmadığını vurguladı. 5 maçtır kazanamayan Yeni Malatyaspor maçında alınacak sonuca göre bir durum değerlendirmesi yapacak olan yönetim, bir yandan da Tomas'ın istediği transferler için çalışmalarını sürdürüyor.

Yeşil-mavililerde Yassine Meriah ve Yasin Pehlivan sarı kart cezası nedeniyle Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek. Fabricio Santos de Jesus, Godfred Donsah ile Tunay Torun ise 3 sarı kartla ceza sınırında bulunuyor.

Çaykur Rizespor'da pozitif vaka sayısı 2'ye çıktı ile ilgili etiketler Stjepan Tomas Hasan Kartal Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.