Çaykur Rizespor 8 maçlık hasreti Hatayspor karşısında dindirdi

Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun dönemi galibiyetle başladı. Hatayspor'u 71'de Fernando Boldrin'in attığı golle 1-0 mağlup eden Karadeniz ekibi 8 maç sonra galip geldi.

Süper Lig'in 30. haftasında Atakaş Hatayspor'u ağırlayan Çaykur Rizespor, 8 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Karadeniz ekibi yeni teknik direktörü Bülent Uygun yönetiminde çıktığı ilk maçta 3 puan sevinci yaşadı.

Sezona Stjepan Tomas yönetiminde başlayan ardından, 2 maç Tomas'ın yardımcısıyla devam eden ve son olarak Marius Sumudica'yla 8'de 0 yaparak alt sıralara yaklaşan Çaykur Rizespor, tecrübeli teknik adam Bülent Uygun'la ilk maçına çıktı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçın 72. dakikasında Braian Samudio'nun pasını gole çeviren Fernando Boldrin, takımına 3 puanı getiren isim oldu. Brezilyalı orta saha oyuncusu maçın ardından, "Sadece maçı kazanmadık, özgüvenimizi de geri kazandık. Talihsiz bir sezon yaşıyoruz. Koronavirüsten neredeyse her hafta 4-5 oyuncu kaybettik. Bunların dönüşü de o kadar kolay olmuyor. Son 1 aydır neredeyse hiç pozitif vaka yok, sakatlık da yok. Son 12 maçı çok iyi geçirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu galibiyetle puanını 31'e yükselten Karadeniz ekibi haftaya Galatasaray'a konuk olacak. Üst üste 2 maç kaybeden ve 46 puanda kalan Ömer Erdoğan yönetimindeki Hatayspor ise 31. haftayı bay geçip ardından Galatasaray'la kendi sahasında oynayacak.

Çaykur Rizespor 8 maçlık hasreti Hatayspor karşısında dindirdi

Çaykur Rizespor 8 maçlık hasreti Hatayspor karşısında dindirdi ile ilgili etiketler Bülent Uygun Hatayspor Çaykur Rizespor Fernando Boldrin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.