Çaykur Rizespor evinde Göztepe'yi 90+2'de devirdi

Çaykur Rizespor 12. hafa mücadelesinde Göztepe'yi 90+2'de bulduğu golle 3-2 mağlup etti. Rize'ye 7 maçlık yenilmezlik serisiyle gelen Sarı-Kırmızılılar 2-0'dan 2-2'yi buldu, genç kaleci İrfan Can Eğribayat 90+2'de penaltı kurtardı ama kazanan Karadeniz ekibi oldu.

Süper Lig'in 12. haftasında Göztepe'yi ağırlayan Çaykur Rizespor, 3 puana 3 golle uzandı: 3-2.

45+4'te Fernando Boldrin'in penaltıdan attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Karadeniz ekibi, 57'de Konrad Michalak'la farkı 2'ye çıkardı: 2-0. Polonyalı orta saha oyuncusuna asisti ilk golün sahibi Boldrin yaptı.

Süper Lig'de 6 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Göztepe, 66'da Yalçın Kayan'la farkı 1'e indirdi: 2-1. Sarı-Kırmızılılar 81'de Stefano Napoleoni'nin golüyle beraberliği yakaladı: 2-2.

Çaykur Rizespor evinde Göztepe'yi 90+2'de devirdi

Ev sahibi 90+2'de penaltı kazandı. Boldrin'in vuruşunu kaleci İrfan Can Eğribayat kurtardı ancak pozisyonu Milan Şkoda tamamladı ve Çaykur Rizespor mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.

3 maç aradan sonra galip gelen Stjepan Tomas'ın takımı puanını 15'e yükseltti. Yeşil-Mavililer haftaya Trabzonspor'a konuk olacak.

İlk 11 haftada yalnızca 1 kez mağlup olan ve Rize'ye 7 maçlık yenilmezlik serisiyle gelen İlhan Palut'un takımı ise son dakika golüyle mağlup olarak 18 puanda kaldı. Sarı-Kırmızılılar 13. haftada Hatayspor'u ağırlayacak.

Çaykur Rizespor evinde Göztepe'yi 90+2'de devirdi ile ilgili etiketler Göztepe Stjepan Tomas İlhan Palut Çaykur Rizespor Fernando Boldrin Milan Skoda İrfan Can Eğribayat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.